Enes sonuçtan hiç memnun değil

Domino's Pizza Şube Siparişleri Yanlış Gönderiyor

Domino's Pizza Şube Siparişleri Yanlış Gönderiyor
30 Mayıs 2023 19:08

17.05 tarihinde İzmir/Pınarbaşı şubesinden verdiğim siparişe ekstra olarak sarımsak kenar tarzı şeyler ekledim fakat normal dümdüz yapıp göndermişler. Arayıp ulaştığımda not olarak düşün diğer siparişte öyle gönderelim dediler. 23.05 tarihinde verdiğim siparişe not ekledim yine nota bakmadan gönderdiler. En son dün verdiğim siparişe yine not ekledim yine dümdüz ürün gönderimi yaptılar ulaştığımda dalga geçer gibi bu notları kurye arkadaşlar görüyor bizi neden arayıp söylemiyorsunuz diyorlar merkez numarasını istedim. Arkadaştan verdiği numaraya zaten ulaşılamıyor. En son çare buraya yazmak kaldı umarım en kısa sürede dönüş yapılır da THH'ne 10 lira 15 lira için başvuru da bulunmama değmez

30 Mayıs 2023 19:43 (Şikayetten 35 dakika sonra)
31 Mayıs 2023 15:31

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Enes
Enes
31 Mayıs 2023 15:34

Teşekkürler

Sercan sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 21:04
"Domino's unutulan pizza kenarları için daha dikkatli olacağını belirtti ilgileri için teşekkür ediyorum"
Domino's Sürekli Yanlış Ya Da Eksik Sipariş Gönderiyor!
Domino's Sürekli Yanlış Ya Da Eksik Sipariş Gönderiyor!
Çağatay sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2024 11:41
"Geri dönüş yapıldı, teşekkür ederim."
Rana sonuçtan çok memnun

Domino's Sürekli Yanlış Sipariş

23 Haziran 2024 11:27
Engin sonuçtan memnun

27 Temmuz 2023 08:39
"Geçte olsa çözüldü. Teşekkürler..."
Domino's Pizza Yanlış ve Eksik Teslimat, Hizmet Kalitesi Düşük
Domino's Pizza Yanlış ve Eksik Teslimat, Hizmet Kalitesi Düşük
Simay sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2023 18:10
"Gösterilen İlgi, alaka ve hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim. Çözüm de sağlandığı için ayrıca memnuniyet duydum."