Elvan sonuçtan çok memnun

Domino's Pizza Kötekli Sıkıntısı Ve Pizza Yeme İsteğimin Bitişi

Domino's Pizza Kötekli Sıkıntısı Ve Pizza Yeme İsteğimin Bitişi
24 Mayıs 2024 03:15
Elvan'ın Teşekkür Mesajı
“Özellikle şikayetimle ilgilenen ve çözüme ulaştıran Merve hanıma çok teşekkür ediyorum sabrı içinde takdir ediyorum. Ama bana hala bir sufle daha sözü var:) :)”

Merhaba. Muğla kötekli şubenizden sipariş etmiş olduğum. Büyük boy pizzam buz gibi geldi takır takır ekmek gibi üstünde malzeme doğru düzgün yok. Üstüne üstlük sanki bu saatte niye sipariş ettin gibisine. İçine hiçbir şekilde Pizza baharatı konmamış. Yani bildiğiniz ekmek yiyorum şu an böyle ekmek yiyecektim. Neden pizza siparişi vereyim ki. Domino's'u severek ve beğenerek yiyordum Ama şu. Muğla kötekli şubeniz İnanın ki. Pizza zevkimi bitirdi yani. Lütfen bu konu ile ilgilenin artık rica ediyorum. Kimse parasını yoldan toplamıyor. Biz iyi bir şeyler yemek için bunca parayı buna ödüyoruz.

24 Mayıs 2024 17:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın , Elvan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

24 Mayıs 2024 18:34

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

25 Mayıs 2024 13:37

Merhaba konuşma yapıldı tekrar dönüş sağlanacak dediler ama şu an çözülen bir durum yok ve memnuniyet sağlanamamıştır bilginiz olsun

25 Mayıs 2024 18:38

Bana Domino's Türkiye'yi indirmemi söylediniz indirdim dönüş yapacağız dediniz hala dönmediniz bu mu hizmet kaliteniz bu mu müşteri memnuniyetiz anlamadım

25 Mayıs 2024 18:45

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

26 Mayıs 2024 00:39

Melis sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 22:07
Yanlış Sipariş Ve Kötü Hizmet Deneyimi
Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 23:20
Domino's Pizza Siparişimde Eksik Ve Yanıltıcı Ürünler
Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 16:42
Kötü Kaliteli Pizza Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Hayal Kırıklığı
Kötü Kaliteli Pizza Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Hayal Kırıklığı
Ömer sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2024 00:14
Selda sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2025 01:12
"Sevgili Merve Hanım ; görüşme başladığı andan itibaren müşteri memnuniyeti adına bütün gerekli açıklamayı objektif bir yaklaşım ile yaptı. Domino's'a ve Merve hanıma bu olayı çözümsüz bırakmadıkları için teşekkür ederim"