Dogsix Uygulaması IP Adresi

14 Haziran 2024 09:32

E-ticaret üzerinden Dogsix adlı uygulamaya 100 TL para verdim uygulama da bana mesajını okumak istediğim kişinin ip adresinden bahsedilmedi ve bende bu parayı yükledim, paramın geri iadesini talep ediyorum bu bir nevi suçtur bu lütfen gereğini yapınız.

14 Haziran 2024 01:25

E-ticaret üzerinden dogosis wa takip adlı uygulamaya 100 TL para verdim uygulama da bana mesajını okumak istediğim kişinin ip adresinden bahsedilmedi ve bende bu parayı yükledim paramın geri iadesini talep ediyorum bu bir nevi suçtur

14 Haziran 2024 01:18

Merhaba Amazon yetkili benim sorunum uygulama ismini tam olarak belirtemedim uygulama ismi dogosis wa takip bu uygulama dan paramın iadesini talep ediyorum

Firdevs
Firdevs

Dpgsix ı indirdim bir haftalık parayı verdim denemek amaçlı indirmiştim hiçbir ise yaramadı ertesi gün uygulamayı sildim ancak bir gün sonra banka kartımdan tekrar para çekildi uygulamayı iptal edip sildiğim halde tekrar nasıl para çekebiliyor şikayetçiyim ve ikinci defa çektiği paramın ıyadesını istiyorum

Tuba
Tuba

Dogosis wa takip bu uygulamayı 600 TL satın aldım hiçbir ile yaramadı paramın iadesini talep ediyorum

Kadir
12 Ağustos 2024 22:03
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yapmama Rağmen Hizmet Sunulmadı, Destek Alamadım

Tarkan