İbrahim sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 16:07

Doğa Sigorta tarafından gönderilen kombi bakım şirketi, Çeşme'deki sıcak suyumla petek sıcak suyunun karıştığını ve değişmesi gerektiğini söyledi. Parayı müşterinin ödediği, ancak sigortadan alındığı belirtildi. İşlemi yapanlar, akrabalarına iş çıkardıkları iddiasıyla para alıyorlar. İlk başta müşterinin ödeyeceği söylendi. Bana bir evrak göndereceklerini ve bu evrakla parayı alabileceğimi ifade ettiler. Sonrasında şüphelenip kontrol ettiğimde, parçanın üzerinde tozlar olduğunu gördüm. Patron, bu parçanın arızayla alakası olmadığını ve yanlış parçayı bulamadığı için işçiyi işten çıkardığını, paramı iade edeceğini söyleyerek beni 1 hafta oyaladı. Şüphelerim üzerine arabada bir kişi, evde ise iki kişi olduğunu belirttim ve hakaret ederek 'ne yapabilirsen yap' dediler. Bozuk olmayan bir parçayı değiştirip bana geri takarak 5000 TL paramı aldılar. 1 haftadır şirket sahibi ve sigorta şirketi beni oyalayıp paramı vermiyor. 'Yatacak' diye geçiştiriyorlar, 'mail atıldı', 'talep oluşturuldu' gibi ifadelerle durumu idare etmeye çalışıyorlar. Çözüm yok, paramı alamadım. Böyle bir şirketle nasıl çalışabilirler anlamıyorum. Filtreyi çıkarıp yerine takmadılar. İşlemi yapan kişi, filtreyi taktığını iddia etti ancak patron, yeni filtreyi takmadıklarını söyledi. İşlemi yapan kişi, işini profesyonelce hallettiğini söyledi ancak iki parçayı yan yana bile görmedim. Petekleri kapatmamı söyledi ve geri döndüğümde petekleri streçlenmiş bir şekilde elinde gördüm. 'Geri petekleri aç' dedi. Hızlıca geri döndüğümde kaç petek olduğunu, çok hızlı kapattığımı söyleyerek dalga geçer gibi konuştu. Patron, daha önce söylediği arızayla değişmesi gereken parçanın alakası olmadığını belirtti. Belgelerim ve kanıtlarım mevcut.

30 Ocak 2024 16:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

30 Ocak 2024 16:55
Doğa Sigorta Kombi Bakım Hizmetinde Mağduriyet

Bu durumda evimin ve benim can güvenliğim yok adresimi evimi biliyor kimse uğraşmamış benimkiyle aynı şikayetler bu şirketle alaka şikayetler mevcut herhangi bir durumda tarafıma yapılacak bir girişimde ya da evime bir zarar geldiğinde kim sorumlu olacak bu durumdan canım ve malım tehlikede

31 Ocak 2024 16:34

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

31 Ocak 2024 17:35

Hala paranız yatacak diyorsunuz ilk aradığımda 12 kadar dediniz akşam şu an 4 5 gün oldu hala yatacak diyorsunuz bu firmalarla nasıl çalışıyorsunuz siz anlamış değilim

01 Şubat 2024 17:26

05 Kasım 2023 16:44
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:31
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Poliçesi Oluşmadı, Para İadesi Sürecinde Sorun Yaşıyorum

31 Mayıs 2025 00:06
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Sigorta İkame Araç Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Uygulamalar

04 Nisan 2025 14:06
Doğa Sigorta İkame Araç Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Uygulamalar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 17:46