Akın sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Mavişehir Kampüsü Tam Bir Pişmanlık

06 Ağustos 2024 16:18

Doğa Koleji'ne İzmir Mavişehir Koleji'ne iki yıldır öğrenci gönderiyorum. İki yılda sınıf öğretmeni dahil olmak üzere sürekli öğretmen değişikliğine gidiliyor. Bununla ilgili Müdür Yardımcısı S**** Hanım'la kişinin cep telefonundan 06/08/2024 tarihinde saat 15:00 sularında iletişime geçtiğimizde, 'Beğenmiyorsan al okuldan, her veliyi ayrı ayrı memnun edemem', 'İstediğin yere şikayet et' gibi kurumsal okula yakışmayacak şekilde bilgi vermesi, yeni öğretmenin kim olduğu sorulduğunda ise, 'Size öğretmen hakkında bilgi vermek zorunda değilim' demesi de ayrı bir vaka. Kurumsal bir okulun papatya falı gibi yerine gelecek öğretmeni planlayamaması Doğa Koleji'ne pek yakıştıramadım. Öğretmen değişikliği (sadece sınıf öğretmeni değil, diğer öğretmenlerde gitmiş ve haberimiz yok) başka kanallardan (sınıfın velilerinin haberleştiği WhatsApp bilgilendirme hattı) haberimiz olmazsa öğretmen değişikliğini bile haber vermeyecekler. Öyle ki bize bir hafta önceden haber veren veli arkadaşın bu durumdan haberi varken okul idaresi 'Biz yeni öğrendik' diyebiliyor. Ama sınıfımızdaki velinin suçu, okul idaresini öğretmen ayrılacak diye geç haberdar etmiş! Biz bu işin komik tarafı şikayeti buraya yazıyorum ama kuruma öğretmen ve rehberlik servisi açısından ne gibi önlem aldınız diye sorunca okul idaresi 'O veliyi ilgilendirmez, bizim bileceğimiz şey' diyor. Komik değil mi?

06 Ağustos 2024 16:36 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Sayın Akın G. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Gaziantep Paramı İade Etmiyor

Taner
10 Ağustos 2024 08:34

Sınıf Ayrımı Sözünün Tutulmaması Ve İletişim Eksikliği

Sevcan
01 Eylül 15:30
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

Feyyaz
09 Eylül 2024 17:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
08 Ağustos 2024 05:29