Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Saime İrkören Estetik Uygulamalarında Beklenmedik Sonuçlar Ve İletişim Sorunları

03 Ocak 2024 18:22

Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. İlk uygulamada her şey çok güzeldi. Benim endişelerim olmasına rağmen 'Merak etme, her şeyin çaresi var, çözümü var, eritiriz, kaldırırız, indiririz, çözeriz' denildi. İkinci rötuş uygulamasından sonra göz kapağımın biri düştü ve göz doktoruna gittim. Gözle alakalı olmadığını söyledi. S**** Hanım, bu durum karşısında çözüm bulmak yerine 'Senin gözünün yapısı birisi küçükmüş' dedi. İlk baştaki çözümle yaklaşan yapısı gitmiş ve bunu saçma bir bahane ortaya koyan biriyle karşılaştım. Şu an çözümsüz botoksun geçmesini bekliyorum. Kendisi hiç yardımcı olmadı, 32 senelik gözümü bilmiyormuşum gibi bana gözümün birinin küçük olduğunu iddia etti. Komik, gerçekten üzülüyorum. Aksi durumda nasıl tepki verdiği ile tanıyoruz doktorları... Bana bu tarz komplikasyonların olabileceğini vs. söyleseydi hiç sorun yoktu. Ama 'Gözün küçük' demek gerçekten saçma oldu ve 'Botoksun geri dönüşü yok, çözüm de yok' deyip buradaki güzel yorumlardan aksi şekilde bana yaklaşması gerçekten kötü bir deneyim oldu. Hiç çözüm odaklı yaklaşmadı.

Dr. Yunus Emre Karatutlu Botoks Sonrası Göz Kapağı Düşüklüğü Ve İlgisiz Doktor Yaklaşımı

16 Temmuz 2025 19:09

18 Mayıs 2024 04:50
Op. Dr. Can Zeliha Gül Hatalı Botox İşlemi
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Başar Kaya Klinik Botoks Uygulamasında Karşılaştığım Sorunlar Ve İlgisizlik!

18 Eylül 2024 22:55

Mira Güzellik Merkezi (Alsancak) Nk Clinic Danışmanlık Alsancak Botoks İşlemi