Masum sonuçtan çok memnun

Dmr Car Araç Kiralama Dmr Rent A Car Depozito İadesi Yapmıyor
27 Kasım 2023 16:15
Masum'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

10 Kasım 2023 tarihinde DMR Rent A Car İstanbul havalimanında araç kiraladım. Hesaptan 7.500 TL çekilmiş; normalde provizyon (blok) yapmaları gerekirken, çekim yapmışlar ve bunu bize söylemeden gerçekleştirmişler. Aradan 17 gün geçmesine rağmen, 0850'li numara zaten hiç cevap vermiyor. WhatsApp'tan görüştüğüm kişi ise hem WhatsApp mesajlarıma cevap vermiyor hem de WhatsApp aramalarını reddediyor. Araç kiralamak zaten havalimanında üç çocukla saatlerce beklemek yetmiyormuş gibi, üzerine iznimiz olmamasına rağmen paramızı çekip iade etmemeleri ayrı bir sorun teşkil ediyor. En kısa sürede paramın iadesini talep ediyorum, aksi halde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bilinmesini isterim.

30 Kasım 2023 16:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba sayın müşterimiz sizlere yardımcı olabilmek için Adınızı ve soyadınızı öğrenebilir miyim?

02 Aralık 2023 08:20

Şikayetvar mesajım ilgili firmaya iletildikten hemen sonra firma yetkilileri tarafıma ulaşıp hem verdikleri mağduriyetten dolayı özür dilediler hem de depozitomu anında iade ettiler teşekkürler dmr Rent A Car teşekkürler Şikayetvar🙏🙏🙏

03 Aralık 2023 23:02

Teşekkürler

Bilal sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 16:22
"Geri iade için teşekkürler"
Mohmmad sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 00:18
Dmr Car Araç Kiralama 1000€ Deposite 70 Gün Geçti, Hala İade Edilmedi
Akyol sonuçtan memnun değil

Dmr Car Araç Kiralama Dmr Cars Pişmanlıktır - İş Disiplini 0 - Depozitomuzu Alamıyoruz

24 Şubat 2024 17:16
Alparslan sonuçtan memnun

21 Kasım 2023 04:09
"Teşekkür ederim"
Dmr Car Araç Kiralama Depozito İadesi 5000 TL
Mertcan sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 11:03
"Şikayetim ulaşır ulaşılmaz çözüldü teşekkür ederim dmr car"