Akyol sonuçtan memnun değil

Dmr Car Araç Kiralama Dmr Cars Pişmanlıktır - İş Disiplini 0 - Depozitomuzu Alamıyoruz

24 Şubat 2024 17:16

Dmr Cars dan 230.12.2023 - 01.01.2024 arası araç kiraladık. Rezervasyon nr: R8750645470 S******* A**** adın.
Haftalardır F**** bey de dahil olmak üzere çeşitli WhatsApp hatlarını aradık mail yazdık ve mesaj attık. Sürekli oyaladılar ve 2. Ayı doldurmak üzereyken hala daha paramız hesabımıza yatırılmadı.
500€ olan kaporamızı kimseye hediye etmeyeceğimizi, pazartesi günü bu durumu avukatımıza devam ileteceğimizi ve hukuki süreci başlatacağımızı belirtmek istiyorum.
Bu şirketten araç kiralamak isteyenlere diyeceğim şu ki, lütfen 20-30€ fazla para verip, kaliteli bir yerden kiralayın aracınızı. Sonuç olarak kötü bir aracı kapora dahilinde çok daha pahalıya kiralamış olduk.

24 Şubat 2024 20:39 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın müşterimiz, Fatih bey, sizinle bugün irtibata geçmiş WhatsApp üzerinden size gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır. İlgili iadeniz 23-02-2024 tarihinde işlem yapılan kartınıza yapılmıştır. İlgili dekont size Fatih bey tarafından WhatsApp üzerinden gönderilmiştir.

Akyol
Akyol
27 Şubat 2024 17:53

Merhaba, Evet paramız 2 ay çabamız ve bize mâl olan sinir stres sonucu hesabımıza geçti sonunda. Keşke müşteriniz size yazdığında sizde en geç 1-2 saat içerisinde geri dönüş sağlasanız. Müşterileriniz o zaman belki buraya sizin hakkınızda yorum yazmak zorunda kalmazlar. Ayrıca bir de buradan şikayette bulunduğumuz için geri dönüş dahi yapmayan arkadaşların anında bizi arayıp şikayetinizi silin üst makamların haberi olmasın, paranızı yolladık, "şikayeti silmezseniz" ile başlayan ve dolaylı tehdit içeren bir konuşma gerçekleşti aynı şekilde paramızın peşine düştüğümüz için "bizde şirket olarak aksiyona geçeceğiz" diye tehdit edildik. Olası müşteriler lütfen bu şirketten araba kiralarken iyi düşünsün. Biz de bundan sonra tanınmış işinin ehli şirketlerle çalışcağız dersimizi aldık.

Masum sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2023 16:15
"Şikayetvar mesajım ilgili firmaya iletildikten hemen sonra firma yetkilileri tarafıma ulaşıp hem verdikleri mağduriyetten dolayı özür dilediler hem de depozitomu anında iade ettiler teşekkürler dmr Rent A Car teşekkürler Şikayetvar🙏🙏🙏"
Dmr Car Araç Kiralama Dmr Rent A Car Depozito İadesi Yapmıyor

15 Ocak 2024 13:12
Dmr Car Araç Kiralama Dmr Car Depozito Ödemedi Geri
Dmr Car Araç Kiralama Dmr Car Depozito Ödemedi Geri
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 09:56
Alaaddin sonuçtan çok memnun

15 Mart 2024 20:13
"Merhabalar uzun mücadele sonucunda bugün Depozito iadesi gerçekleşti. Keşke bu süreç bu kadar uzamadan cüzüm olsaydı. Artık orası, da şirketinizin ve de sizlerin Taktirine Tekrardan yine, de teşekkürler saygılarla Alaaddin a"
Osman sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 00:13