Dmr Car Araç Kiralama Depozito İade Edilmemesi!

07 Aralık 2023 15:56

16 Ekim 2023 tarihinde Antalya ofisinden A***A***H**** adına 219A1AED447 referans numaralı işlem ile araç kiraladık. 24 Ekim teslim tarihinden 14 gün sonra geri verilmesi gereken 500 euro depozito, ödenmesi gereken tarihten 1 ay geçmesine rağmen geri ödenmedi. En az 10 kez aradım ve her defasında 'şimdi yatırıyoruz', 'bankaya talimat verip size döneceğiz', 'araya hafta sonu girdi' gibi bahanelerle oyaladılar. 'Yatırıp size döneceğiz', 'talimat verdik' dediler. Bana paranın yollandığına dair bir belge gönderin dediğimde 'tamam, gönderiyorum' deyip, sonrasında hiçbir şey yapmadılar. Mağduriyetimiz hemen çözülmezse hukuki işlem başlatacağız.

07 Aralık 2023 16:03 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Ödemeniz pazartesi günü gerçekleşmiş durumdadır. Arkadaşlarım size makbuzu şu an iletecekler. Bankanızla konuşmanız gerekmektedir.

08 Aralık 2023 09:02

Her aradığımda aynı şey söylendi. Birazdan yatırıp size WhatsApp üzerinden yolluyoruz dekontu dendi ve siz de aynı şeyi yazmışsınız hâlâ ortada paranın iade edildiğine dair bir makbuz ya da emare yok.

10 Aralık 2023 16:10

Size neden her seferinde iade yapıldı denilsin. 7 Aralık tarihinde bekleme süreniz sona ermiş ve iade yapılmış 2 ile 4 gün arasında sizin kredi kartınıza yansıması sürebilir.

10 Aralık 2023 16:21

İşte ben de onu anlamadım ya neden her aradığımda yatırılmadı gözüküyor ve simdi talimat veriyorum size döneceğiz denilip hiçbir şey yapılmadı.

Gamze
Gamze

Siz alabildinizmi ödemeyi? Ben hala bekliyorum!

Tabii ki de hayır.

Araç Kiralama Sonrası İki Kez Çekilen Ücret Ve İade Sorunu