Direct Nexus Nebülizatör Buhar Vermemekte
28 Ocak 2024 14:176.812
29 Ocak 2024 15:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
Merhabalar 0212 706 56 56 numaramızın WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçebilirsiniz efendim arkadaşlar yardımcı olacaklardır
Hepsiburada üzerinden 22.01.2026 tarihinde Direct Nexus mesh nebulizatör satın aldık. Ürünü yaklaşık bir hafta kadar sor...unsuz kullandıktan sonra cihaz hava vermemeye başladı. Önce şarjının bittiğini düşündük ancak şarj cihazını taktığımızda hiçbir şekilde şarj almadığını fark ettik. Bunun üzerine d

Hepsiburada üzerinden satın aldığım Direct Nexus marka nebulizatör bir süredir hiçbir şekilde şarj olmuyor. Defalarca fa...rklı zamanlarda denememe rağmen, cihaz şarja takıldığında tepki vermiyor ve kullanılamaz durumda. Ürünü sağlık amaçlı ve düzenli kullanmak için almıştım; ancak şarj olmadığı için
Nexus nebülizatör u alalı çok olmadı lakin Şu anda buhar üflemiyor çokta kullanmadık tavsiye üzerine almıştım bu kadar çabuk boğulacakgini düşünmezdim. Tam ihtiyacımız olduğu anda bozulması ayrı bir mağduriyet