Dimes'ten Aldığım Sütler Yine Bozuk Çıktı

03 Ağustos 2024 02:53

04.07.2024 tarihinde Dimes'in İzmir Ulucak fabrika satış mağazasından 1 koli muzlu süt aldım. Daha önce de 1 litrelik süt alımı yapmıştım ve bozuk çıkmıştı. Konuyla ilgilenip mağduriyeti gidermişlerdi. Ancak ikinci kez aldığım sütler de bozuk çıkınca direkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Sonuç olarak bir koli sütten 8'i inceleme sonucunda bozuk çıktı. Beni arayan müşteri hizmetleri yetkilisi, neredeyse bizi suçlu çıkaracak kadar üslupsuz bir konuşma ile karşıladı. Benim anladığım kadarıyla bozuk süt olayı normalleştirilmiş. Çocuklarımıza verdiğimiz bu ürünün bozuk olması kimseyi rahatsız etmedi. Hiçbir beklentim ve mağduriyet giderme beklentim yok. Herkes bilsin ve görsün diye şikayetimi yazıyorum. Bu markadan ürün aldığınızda kontrol etmeden çocuklarınıza vermeyin.

05 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Dimes Müşteri Hizmetleri ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz. Tüm verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında güvencemiz altındadır.

21 Şubat 2024 18:32

Kübra
30 Temmuz 2023 00:40

14 Haziran 2024 01:01

21 Mayıs 2024 19:42
Danone Tikveşli Çocuğuma Bozuk Süt İçirdim: Kalite Kontrol Nerede?
Danone Tikveşli Çocuğuma Bozuk Süt İçirdim: Kalite Kontrol Nerede?