Dilay Aydın Ajans Ücret Talebi

08 Ocak 2024 15:48

Dilay Aydın ajans ile çocuğum için iletişime geçtim. Daha ismimi söylemeden 750 TL ücret talebinde bulundu. Kayıt ücretiymiş. Biz ücret almak için başvuruda bulunuyoruz bunlar kendisi para istiyor. Bir de TRT nin gönül dağı dizisin buldum ajansı.

08 Ocak 2024 15:59 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhabalar mesajlara asistanım dönüş yapıyor. Bilgi almak işteymişsinizdir kendisinde size bilgi vermiştir. Ajansımıza yüzlerce çocuk kayıtlı hiçbir çocuktan zorla bir Kayıt parası alınmadı sizden de almadık Kayıt olmak istemezseniz sizin tercihinizdir.

Yorumlar (8)

Nevin
Nevin

Ben bunun doğru olduğuna asla inanmıyorum oğlumda kızım da aynı ajansa kayıtlı kayıt sürecinde ödeme kısmını en son ben sordum kendileri yazmayınca başka ajanslar yıllık kayıt yenileme parası isterken Dilay ajans bu parayı sadece 1 kere alıyor ve uzun yıllar kayıt yenileme yapmadan devam ediyorsunuz

Kübra

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Bizler kendisini daha önce tanımadığımız gibi daha sonrası da bizi ilgilendirmez. Kendisi profesyonel bir iş kadınıdır. İtibar zedelemek basit bir iştir. Ajans beklentilerinizi karşılamıyorsa karalama ve bu tarz ithamlarla karşınızdaki muhatabı yıldırmak "yıldırmaya çalişmak" ekmeğinden işinden sekteye uğratmak istemek etik değildir. Herhangi bir sorununuz var ise bunu gerekli mercilere iletebilir veyahut karşılıklı çözebilirsiniz. Bir anne olarak ben bebeğimin Dilay Aydın Ajans ile güvende olduğunu biliyorum... Saygılar...

Kübra

Dilay hanim işinde gücünde bizleri ailesi olarak gören güler yüzlü işini hakkıyla ve özveri ile yapan güçlü bir iş kadınıdır. Haksızlığa karşı susan birisi asla olmadım olamam. Kendisi ile Eylül ayından itibaren iletişim halindeyiz. Gerek İlk kayıt aşamasında olsun, gerek sonrasında olsun hiçbir şekilde ek bir ücret talep edilmedi, saygı çerçevesinde her zaman kendisi ile iletişim kurmamız gerektiğinde, aklımıza takılan her konuda bizi rahatlatmiş, sorularımızı cevaplamiştir. Kendisi ile kayıt esnasında hem WhatsApp hem telefon ile eşimin ve benim aklımıza takılanları, beklentilerimizi cevaplayıp işleyiş hakkında bilgiler vermiştir. Gerek çocuğu işçi ve üzerinden para kazanılacak bir meta olarak gormemesi, gerek çocuklar için sakıncalı bulduğu işleri reddetmesiyle de gönlümüzü kazanmış birisidir. Her işin ise bir bedeli vardır. 18 yaşına kadar ek bir ücret talep edilmiyor. Her daim karşımızda bir muhatap var. Saygı her zaman önemlidir.

Didem
Didem

Tam olarak aynı ajans mi? Biz iki yıldır çalışıyoruz kendisiyle, kayıt parasını yatırmak için bile gerek yok acil değil, demişti, çok kibar, cana yakın ve çok çalışkan bir kadın bence, ben razıyım Allah razı olsun, oğlumla konuşması, onu umursaması ablası olsa bu kadar olur, bize sunduğu projeler ve çok güzel işlerde çalıştık, sahte karalama yapmayın lütfen

Yasemin
Yasemin

Bir hanımefendi kayıt parası için acele etmeyin önemli değil dendiğini iddia ediyor Sma tam aksine biz kayıtlı iken ücretli döneme geçtiği için guruptan çıkarıldık ve yeniden ücret ödeyip kayıt olduk.

Adile
Adile

Merhabalar Dilay hanımı şahsi olarak tanımam güvenilir ve kaliteli çocuk ajansı arıyordum ve medya üzerinden buldum görüşmek için aradığımda da gayet seviyeli ve kibar anlattı kendilerini yaptıkları işleri. Kaydın ücretli olduğunu ve bir kereye mahsus aldıklarını söylediler ve nitekim de öyle oldu

Dilara
Dilara

Size daha önce ilettiğim şikayetle ilgili bir geri dönüş alamadım ve bu durum beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Bu nedenle, şikayetimi yeniden iletmek zorunda kaldım. Ajansınızla yaşadığım deneyimlerden dolayı son derece memnuniyetsizim. İşbirliğimiz sırasında, Dilay Hanım müşteriye karşı gösterdiği saygısızlık ve profesyonellikten uzak davranışlarını daha önce belirtmiştim. Ancak, bu konuda herhangi bir geri dönüş alamamış olmam beni derinden üzdü. Müşteri olarak, ajansınızdan beklentimiz, iş birliği sırasında saygı ve profesyonellikti. Ancak, bu beklentilerin karşılanmadığını görmek beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu şikayetin ciddiyetle ele alınmasını ve derhal bir geri dönüş yapılmasını rica ediyorum. Aksi takdirde, bu konuyu ilgili mercilere taşımak zorunda kalacağımı belirtmek isterim. Şikayetimle ilgili olumlu bir çözüm bulunmasını umar, en kısa sürede bir geri dönüş beklerim. Saygılarımla,

Rosida
Rosida

Tek işiniz, Karalama.

Güler sonuçtan hiç memnun değil

Cast Ajans Kayıt Ücreti Adında Ücret Almak

02 Aralık 2023 11:55