24 Ağustos 2023 12:27

Antibakteriyel Dikmen halı denemeyin. 312 4834050 numara üzerinden iletişime geçtik. İki adet halı yıkamaya verdim Sonuç her açıdan hüsran. Birincisi her yerde metrekare 25-30 TL aralığında iken anlamsız bir şekilde burada 40TL. İkincisi 10 metrenin altında ise 10 metre fiyatı alıyorlar. Bunu da önceden bilgilendirmeden yapıyorlar. Halıyı verirken temiz yıkama konusunda beğenmez iseniz tekrar yıkarız demelerine rağmen, eve teslim edildiğinde yapılan kontrollerde halımızın sanki yıkanmamış gibi olduğu, üzerindeki lekelerin çıkmadığı görüldüğünde tekrar aramamıza rağmen böyle bir uygulamalarının olmadığı leke çıkarma garantisi olmadığı ve bu kadar yıkanabildiği gibi cevapla karışlaştık. Sonuç olarak hem pahalı, hem başarısız, hem de hizmetlerinin arkasında durmayan bir firma...

Ayşe
Ayşe

Aynı firmaya ben de halı verdim yıkanma ibaresi asla yok. Nasıl verdiysem öyle geri gelmiş. Hatta beyaz halımı grileştirip göndermişler. Maalesef çok pişman oldum. Burda asla halı yıkatmayın.

21 Temmuz 2023 15:08

16 Temmuz 2023 12:35
Dikmen Halı ve Koltuk Yıkama Halımı Yıkamak İçin Aldılar Kendileri Leke Yapıp Verdiler
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 16:15