Digiturk Müşteri Hizmetleri Ve Arama Sorunu

Digiturk Müşteri Hizmetleri Ve Arama Sorunu
18 Mart 2024 13:17

Digiturk firmasını Bein ve Bein Connect ürünleri hakkında bilgi almak için aradım. Aklımdaki soruları sordum. Sonrasında teşekkür ederek, paketler arasında kararımı verdikten sonra iletişime geçeceğimi belirttim. Bunu söylediğimde müşteri temsilcisi, 'Daha neye bakacaksın ki her şeyi anlattım, sen alacak mısın almayacak mısın, daha neye karar vereceksin' dedi. Düzgünce açıklama yapmama rağmen, aynı şeyleri bu sefer azarlayıcı bir şekilde tekrarladı. Bunun üzerine, artık ücretsiz bile olsa üyelik yaptırmayacağımı söyleyip konuşmayı sonlandırdım. İlgili konuşmadan sonra Digiturk tarafından arandım ve telefona cevap verdim. 3 saniye süren ve hiç ses gelmeyen görüşme, Digiturk tarafından sonlandırıldı. Ardından tekrar arandım ve önceki aramada bir sorun oluşmuş olabileceğini düşünerek cevap verdim, fakat yine aynı şekilde 3 saniye süren sessizlik sonrasında telefon kapandı. 24 saat içinde tam 23 kez aranarak rahatsız edildim. Kimi aramaları direkt reddettim, kimilerini açtım; fakat cevap verdiğim her aramada aynı durum tekrarlandı. Numaralarını engelledim ve hala aranmaya devam ediliyorum. Bu seviyeye varan aramaların acilen sonlandırılmasını ve bir daha böyle bir durumun yaşanmamasını talep ediyorum. Aksi takdirde, varsa hakkımı yetkili mercilerde aramaktan çekinmeyeceğimi belirtmek isterim.

Canından Bezmiş Tavırlı Digiturk Operatörü Telefonu Suratıma Kapattı

Veysel
28 Ağustos 2024 21:15
Osman sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 12:05
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Numarada İki Aktif Üyelik Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

İlker
18 Eylül 2025 17:49
ayni-numarada-iki-aktif-uyelik-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-sorunu-1.jpg
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
14 Mayıs 2024 17:58
Digiturk'ün Yalan Yanlış Şeylerle Üyelik Yapması
Digiturk'ün Yalan Yanlış Şeylerle Üyelik Yapması
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Bein Connect Aboneliğinde Sözleşme Ve Paket Karmaşası

Durmuş