Digiturk İllegal Yayın Yapmakla İtham Ediliyorum

28 Şubat 2024 12:04

1020629903 abone numaralı Digiturk müşterisiyim ve genellikle beIN CONNECT'ten maçları izliyorum. 26 Şubat akşamı maçtan birkaç dakika önce açmak istediğimde 'Giriş yetkiniz yoktur.' uyarısı aldım ve müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi şifremi değiştirdi, uygulamayı yeniden indirdim ama yine aynı uyarıyı aldım. Bunun üzerine bana illegal yayın yaptığım gerekçesiyle hesabıma bloke konulduğu bilgisi verildi. Ben de böyle bir şey yapmadığımı, beni itham ediyorsanız hangi tarih ve saatte illegal yayın yaptığım bilgisini verin dedim fakat böyle bir bilgi veremeyeceklerini ilettiler. Çağrı kaydı açtıklarını ve bana geri döneceklerini söylediler. Herhangi bir arama olmayınca bugün yine aradım, herhangi bir kayıt açmadıklarını ilettiler ve tekrar kayıt açtıklarını bildirdiler. Bu durumda yıllardır abonesi olduğum ve düzenli ödeme yaptığım bir firma tarafından illegal yayın yapmakla suçlanıyorum ve hizmet alamıyorum. Bu ithamları ispatlamadıkları takdirde tüm yasal haklarımı mahkemede arayacağımı iletmek isterim ve en kısa zamanda sorunun çözülmesini talep ediyorum.

profile profile
04 Mart 2024 12:39

Henüz bir gelişme olmadı maalesef

Kadircan
Kadircan

Bende aynı durumla bugün karşılaştım. Sizin konu hakkında Gelişme var mı?

Haluk
Haluk

Merhaba muhammed aynı şekilde bende illegal yayın suçlaması ile karşı karşıyayım senin durumda bir gelişme var mı

Yok maalesef

30 Ocak 2024 16:09
Digiturk Telefon Numarası Güncelleyememe
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
05 Temmuz 2024 22:48
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 13:04