Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 13:04

Ben 27 ekimde GS-BJK maçı için Bein Connect aboneliği aldım ve bunu yıllık olarak aldım. Aldığım aboneliği ne maç günü kullanabildim ne de sonraki maçlarda. Ben sorunumun düzeltilmesi için Digiturk Genel Müdürlüğü ve bunların numaraları olan numaraları aradım. 27 ekimden bugüne ne kadar telefon açtıysam hiçbir telefonuma bakılmadı. Bu şikayeti yazmadan 25 dakika önce beni aradılar +902129453733 bu numaradan abonelik için bana fiyat veriyorlar. Bende derdimi anlattım hattaki bayan arkadaşa dedim ki benim zaten aboneliğim var ama kullanamıyorum dedim oradaki sistemde gözükmüyor mu demeye kalmadı abone numaranızdan değil başka bir numaradan Digiturk genel müdürlüğünü arayın dedi. Tam bir şey söyleyecekken yüzüme telefonu kapattı. Biz sürekli böyle şirketlerin saçma sapan sistemlerine ayak uydurmak zorunda değiliz mağdur olan biziz üstünlük kuranlar hala onlar. Mağduriyetimizi düzeltecekleri yerde hala üstünlük ve kibirlilik yapıp bizi mağdur etmeye devam ediyorlar. Ben mağduriyetimin düzeltilmesini diyeceğim zaten büyük derbileri izleyememişken ben ne yapayım. Bein Connect aboneliği için benden alınan 3290 Tl yi tarafıma geri iade edilmesini talep ediyorum. Hattaki bayan arkadaşın yaptığı saygısızlığı da kınıyorum. Hani müşteri memnuniyeti nerede söylesinler mağduriyet üzerine mağduriyet.

14 Kasım 2024 13:23

Benim mağduriyetim için hala neden bir şeyler yapılmıyor. Benim üyelik paramı hizmet görmeden resmen alıkoyuyorlar yazıklar olsun.

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Üyelik İptalinde Sorun Yaşadım

28 Haziran 2025 18:05
1751123527359.img-4942.jpg

Digiturk Aboneliğinde Eksik Hizmet Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Ergünay
29 Eylül 2025 21:18
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
18 Şubat 2025 14:49