Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Fatura Oyunu İle Herkesi Mağdur Ediyor

Digiturk Fatura Oyunu İle Herkesi Mağdur Ediyor
08 Ağustos 2024 10:24

Digiturk üyeliğim süresi bittiği halde (1 yıllık peşin üyelik alıyorum bu arada) tarafıma ekstradan 1038,61 TL fatura kesilmiştir. Neye istinaden faturalandırılıyorum ve neden onayım olmadan üyeliğim farklı bir paket üzerinden yenileniyor? Beni üyelik sona ermeden önce 25 defa aradılar ve yenilemek istemediğimi keskin ifadelerle belirttim. Neymiş arayanlar iptal işlemi yapmıyormuş onlar kampanya birimiymiş. Bizim onları arayıp iptal işlemi yapmamız gerekiyormuş. Bir defa benim size iptal işlemi yapmama gerek yok çünkü ben 1 yıllık paket satın aldım. Sizlerle çalışmak istemediğimi belirttim. Hadi siz haklısınız diyelim (ki haksızsınız) beni arayanlara teklifi kabul etmediğimde neden şu fiyattan ücretlendirileceksiniz demiyor?25 farklı kişi arıyor ve hiç biri söylemiyor. Halkı yolmayı ve insanları sermaye olarak görmeyi bırakın. Geçen sene aldığım üyelik paketinde 2. Ayımda kanallarım kayboldu ( Bununla ilgili 9 önce de şikayetim bu sayfada mevcut) ve benden 349 TL talep ettiniz. Problem sizden kaynaklı olduğu halde. Ve ben o gün parasını peşin ödememe rağmen sadece 2-3 ay kullandığım paketin dekoderini söktüm ve attım bir daha kullanmadım. Bu arada o dönem on binlerce insanın kanalı tarafınızdan bilinçli olarak bozulmuştur. Sayfada aynı dönemde farklı lokasyon farklı illerde yaşayan insanların şikayetleri mevcuttur isteyen girip bakabilir. Ne için?349 TL milletten almak için. Ben n-bu ücreti ödemeyeceğim hodri Meydan nasıl alabiliyorsanız alın buyurun

09 Ağustos 2024 14:42

Çok şükür üyeliğimi de sonlandırdım. Tarafıma kesilen faturayı yine ödememi istiyorlar ama ödemeyeceğimi söyledim. Hodri Meydan versinler mahkemeye. Bizler sabahtan akşama kadar sizlere kazanmıyoruz parayı. Benim gibi bir dam bile artık bu sisteme isyan edip sesli şekilde haykırıyor: Yaşasın kaçak yayın.

07 Kasım 2024 12:33
Halil sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:12

Mücet