Digiturk Eksik Kanal Problemi

27 Kasım 2023 19:31

Eksik kanal problemi yaşıyorum. Şu an kanal listemde sadece 30 kanal görünmekte. Müşteri hizmetlerinden kolay kurulum gibi destekler aldım ama bir işe yaramadı. Antende uydu da problem olabileceği söyleniyor fakat apartmandaki Digiturk kullanan komşularımla konuştuğumda onlar böyle bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Belki uydu kablosunda bir sorun vardır diye evde sıfır paketinde duran bir uydu kablom vardı onu taktım fakat yine sorun çözülmedi. Gece kapattım TV yi sabah açtım kanallar bu halde. Ne yapmış olabilirim ki bir de ben servis ücreti ödemeye mahkum bırakılıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve bu konuyla ilgilenilmesini ilgili kişilerden rica ediyorum.

profile profile
27 Kasım 2023 19:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Aykut E., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2023 12:20

Sayın Aykut E. Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Engin
Engin

Son 6 aydır yazılımlarındaki hatayı düzeltemediler, kanallar eksik, arada bir donuyor, ses bazen kendiliğinden gidiyor, kanal geçişleri aşırı yavaş olabiliyor. Her gün değişik bir problem ama sorarsanız herkesin problemi ferdi, genel bir problem olduğunu asla kabul etmiyor, teknik servis gelsin sizi yolsun diyorlar.

Eksik Kanallar Ve Haksız Teknik Servis Ücreti Mağduriyeti

01 Haziran 2025 21:10
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
27 Şubat 2025 12:02