Digiturk Bayisi Mey Teknik' İn Gerçek Dışı Fiyat İle Abonelik Yapması

27 Ekim 2023 13:341.558

Konuyu aşağıda özetleyeceğim ama talebimizin net bir şekilde anlaşılır olması adına özellikle ilk paragrafta yazacağım, satış bayiniz Mey Teknik tarafından yanıltıldık!
Yeni aboneniz olan ben Arif axxxx (abonelik kızım yxxxx axxxx adınadır), Mey Teknik satış personeli tarafından arandı ve 245 TL'ye internet ve Digiturk aboneliği alabileceğimiz söylendi.

Şartları uygun olduğu için tarafımızca kabul edilen bu teklif iletilirken iki ayrı ekip geleceğini, bir ekibin Digiturk kurulumu yapacağı ve bu kurulumun internet içermediği, gelen mesaj ile sürecin başlatılacağı ve internetin farklı bir ekip tarafından kurulacağı söylendi. Biz de Digiturk’ ün kurumsal yapısı içerisinde yer alan bir bayinin sözüne İtimat ederek süreci başlattık.

Digiturk kurulumunun ardından internet kurulumunu beklemeye başladık ve diğer servis sağlayıcısı ile aboneliğimizi feshettik. İnternet kurulumu gecikince aradığım Digiturk danışmanları, bizim sadece Digiturk aboneliği aldığımızı, internet kurulumumuzun olmadığını ve gelen mesajı onaylayarak bunu kabul ettiğimizi belirtti.
Kurulum yapan reneva bilişim ile görüştüğümde, bize satış yapan firma olarak adını öğrendiğim Mey Teknik’ in numaralarını aldım ama bana numarayı veren Reneva Bilişim yetkilileri, Mey Teknik e ulaşamayacağımı çünkü numaranın kapalı olduğunu, benzer birçok şikayet aldıklarını ilettiler. Sonuç olarak tam da dedikleri gibi oldu, hem verdikleri hem de internetten kendi bulduğum numaraların hiçbirinden Mey Teknik e ulaşılamamaktadır.

Şu anki durumumuzda gelen mesajı onayladığım için hukuki olarak bir şey yapamayacağımı ve sadece 300 TL cayma bedelini ödeyerek aboneliğimi feshedebileceğimi biliyorum. Açıkçası derdim bu 300 TL değil, beni ve benden önce başka müşterilerinizi yanıltan Mey Teknik firmasının başka insanları da yanıltmasına engel olmak adına, bayiliklerini iptal ederek, cezai bir yaptırım uygulamanızı, hem müşterilerinizin hem de kurumsal güvenilirliğinizin arkasında durmanızı ve bu konuda tarafıma da bilgi vermenizi talep etmekteyim.
Ellerinde bu görüşme kaydının olduğunu veya olsa bile sizlerle paylaşacağını hiç düşünmesem de, bizimle mey teknik arasındaki ses kayıtlarına ulaşabilirseniz yukarıda anlatmış olduğum bilgilerin doğruluğunu sizler de teyit edebilirsiniz.
Konuya ilişkin acil geri dönüşünüzü beklemekteyim.

27 Ekim 2023 13:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Arif A., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2023 15:21

Size zahmet, sırf cevaplanmış gözüksün diye, en kısa sürede dönüş yapacağız diye yazmak yerine bana gerçekten geri dönüş yaparsanız sevinirim.

28 Ekim 2023 16:36

Durum ciddi ve vahim bir şekilde ilerliyor, bizi kimse aramadığı halde bir de aşağıdaki maili atıyorsunuz. Sayın Yxxxx Axxxx, Tarafımıza ilettiğiniz mailiniz incelenmiştir. Iletmis olduğunuz konuyla ilgili 27.10.2023 tarihinde tarafınızla sözlü olarak görüşülmüş ve gerekli bilgiler aktarılmıştır. Saygılarımızla. Sizden ciddi ve yazılı bir geri dönüş beklemekteyiz.

29 Ekim 2023 15:19

Sayın Arif A. Kurumumuz tarafından, Kayıtlardaki e-mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

30 Ekim 2023 01:19

Bana attığınız mail dahi gösteriyor ki, kesinlikle şikayet içeriğini okumaya dahi tenezzül etmeyen bir ekibiniz var. Lütfen size tekrar mail yoluyla vermiş olduğum cevabı, bu sefer okuyarak, cevaplandırınız. İyi çalışmalar dilerim.

9 Kasım 2023 16:18

Sayın Digiturk Yetkilileri, Sanırım beni şu ana kadar yetkisiz kişiler aradı çünkü şikayetime çözüm bulmak bir yana dinlenmedi bile, bir şikayet yönetim süreci bundan kötü yönetilemezdi, gerçekten tebrik etmiyorum hatta şiddetle kınıyorum. İyi çalışmalar da dilemiyorum çünkü çalışmıyorsunuz.

Zeynep
Benzer Şikayeti Var
3 Temmuz 2024 17:24

Merhaba bahsettiğiniz olayın aynısını yaşadım geçen hafta. Bir numaradan arandım ve aynı süreci yaşadım. Pazartesi Digiturk gelip kurulum da yaptı. Bugün bayiye gittim ve mey teknik yapıyor dedi, bilgilerini verdi. Tüketici Hakları'na başvuracağım ben de

25 Nisan 2024 02:49

Merhaba benimle iletişime geçin onların sahibi olan firmanın resmi adresini vereceğim İzmir dedir bende aynı konu ile ilgili dava acacacagim

Digiturk İzinsiz Hizmet Satışı ve Bilgi Paylaşımı Nedeniyle Mağduriyet

11 Ağustos 2025 00:24244

Ağustos ayında M***'dan olduklarını söyleyen kişiler tarafından arandım. Bana, internet aboneliğimin süresinin bittiği v...

1 Destek

Yanıltıcı Kampanya Ve Haksız Faturalandırma Mağduriyeti

1 Ekim 2025 00:251.732

25 Ağustos 2025 tarihinde, Türk Telekom tarafından aranır gibi görünen bir numaradan Digiturk adına arandım. Taahhütname...

1 Destek

Digiturk Kurulumunun 2 Aydır Gerçekleşmemesi

7 Eylül 2023 10:09301

Yaklaşık 2 ay önce başvurmuş olduğum Digiturk kurulumu için henüz kurulum yapılmamasından dolayı mağduriyet yaşıyorum. Ç...

Digiturk Kurulumunun 2 Aydır Gerçekleşmemesi

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit

Öne ÇıkanKonular