Deveyuku.com Deve Yükü Adlı Firma Teslim Almadığım Ürünün Ücretini Aldı

24 Eylül 2024 09:37

16.09.2024 tarihinde Pazarama'dan deve yükü denen satıcıdan diğer adı D**** Ö**** mudur nedir Stanley termos aldım. Adresin yanlış yer olduğunu anlayınca iptal talep ettim. Hafta sonu olduğu için de iptal talebi hafta içi onaylanır diye beklerken nasıl olduysa ürün kargoya verilmiş. İptal talebiniz reddedilmiştir diye bildirim geldi. Şaka gibi. Aradım ilettik gelirse de almazsınız dendi. Tamam dedim bu sorumsuzluğu görmezden geldim. Meğerse başlangıçmış. Bunun iptal olacağını ve paramı iade alacağımı düşündüğüm için 2. Aynı ürünü de sipariş vermiştim aynı yerden ilkini iptal ettikten sonra. Hayatımın hatasını yaptığımın farkında değildim. Sonra ilk sipariş geldi almadım, 2. Sipariş bir türlü gitmiyor. Takip sitesinde transfer sürecinde takılı kaldı. Gitmiyor. Defalarca MNG denen kargo firması bile demeye dilim varmıyor, aradım. Sürekli vardı varacak Bakırköy'de bekliyor yarın Görükle'de olur, takip başlattık, dönüş yapacağız, barkod kaybolmuş, bulunmuş gelecek gibi hepsi ayrı bir şey dedi. Beni 10 günlük süreçte yıprattığınız kadar adı geçen firmalar siz de yıpranan inşallah. Bugün aradığımda da hareket göremiyorum ulaşacak arkadaşlarım size dendi. Mail geldi bize kargo içeriğini atın diye, attım. Akşam bir de ne göreyim teslimat şaka gibi ama onaylamış. Daha sabah aradığım Pazarama adlı bir daha alışverişe tövbe ettiğim site kargonun gelmediğini daha sabah bizzat bana müşteri temsilcisi söylemesine rağmen onaylamış. MNG nin takip sitesini acıyorum hala transfer sürecinde gözüküyor. Kafayı yememek elde değil. Tabi tüm bunlar yaşanırken 2. Siparişim gelmeyecek bari yanlışlıkla bana kadar gelen 1. Kargoyu alayım da artık ben kendim ulaştırırım dedim. Aldım ne olabilir dah diyorsunuz ama hasarlı çıktı. Bir kez daha saya söve iade ettim onu. Şu an deve yükü denen firma ne ilk siparişimi yani iade ettiğim siparişi onaylayıp paramı iade ediyor ne de aksine 2. Siparişimin parasını resmen çalıyor. Ama beni bu süreçte yıpratan adı geçen tüm firmaları mümkün olan her yere şikayet edeceğim. Bu iş artık benim şahsi mücadelem olmuştur. Yarın bizzat tüm işimi gücümü bırakıp deve yükü dene firma demek istemiyorum ama oraya gideceğim. Ve bizzat yüz yüze paramı çaldıklarını yüzlerine haykıracağım. Bu iş artık benim malum firmalara bizzat hakkım için açtığım savaştır. Sonuna kadar gideceğim. Hodri Meydan... İlk ve son fotoğrafları ekliyorum halinizi haksız kazancınızı görün diye. Zira artık sizden çözüm geleceğine inanmıyorum.

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
22 Eylül 2023 16:11

29 Ekim 2023 15:38

19 Nisan 2024 18:03
Mat sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 20:15
Zergo Sipariş Ve Kargo Sürecinde Yaşanan Gecikmeler!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 05:59