Gürdal sonuçtan hiç memnun değil

Desa Marka Deri Cüzdan

13 Haziran 2024 07:12

Gaziantep Sankopark AVM de bulunan Desa mağazasından 08.06.2024 tarihinde 1920 TL karşılığında babama deri erkek cüzdanı hediye olarak aldım. Alırken 30 gün içerisinde iade ve değişim koşuluyla aldım. Aradan sadece 3 gün geçmesine rağmen iade almadılar. Peki tamam o zaman değişim yapalım dedim ona da cüzdan içinde bulunan fiyat vs gibi bilgileri içeren tanıtım kartonu yok yapamayız diye saçma bir cevap aldım. Faturam mevcut aldığım tarih belli teslim etmek veya değişim yapmak istediğim tarih belli ayrıca siz hediye olarak aldığını bir ürünün içinde fiyat vs tanıtan kartonu neden vereceksiniz ki? Desa bir çok ürün aldım aldırdım da ancak bir daha asla almayacağım gibi tavsiye de etmeyeceğim. Müşterisini bu kadar mağdur eden çalışan ve firma olamaz. Sorunumu çözün

14 Haziran 2024 16:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Gürdal Ayyüzen, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Saygılarımızla

15 Haziran 2024 11:29

Sözde en kısa sürede dönüş yapacaklardı herhangi bir dönüş yok ciddiyetsiz bir firma olduğu buradan belli zaten sorunum çözülmedi Desa halen bekliyorum

Aykut
23 Temmuz 2025 01:41
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
19 Ocak 2024 00:12
Desa Kusurlu Üstelik Ayağıma Olmayan Çizmeyi İade Almıyor
Desa Kusurlu Üstelik Ayağıma Olmayan Çizmeyi İade Almıyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
31 Ocak 2025 11:58
İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
24 Temmuz 2023 15:29