Seher sonuçtan hiç memnun değil

Dermokil Ürünleri Cildimi Mahvetti

07 Ağustos 2023 17:42

A101'den Dermokil tea tree yüz kremi ve tea tree yüz temizleme jeli aldım kullandıktan sonra yüzümü kapalı komedon ve sivilce bastı! Hiç çıkarmadığım kadar ağrılı sivilceler çıktı. Ürünler tam bir fiyasko! Böyle bir şey görmedim ya. Kremi bitireyim diye bacaklarıma sürdüm en azından nemlendirici olarak kullanırım diye ve bacaklarımın üst kısmında bile kapalı komedonlar sivilceler oluştu! Şikayetçiyim bir daha asla Dermokil'in hiçbir ürününü almayacağım!

08 Ağustos 2023 10:15 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhabalar, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Mesai saatlerimiz, hafta içi 08:00 - 17:00 arasındadır bu süreçte müşteri sıralaması baz alınarak sizler ile iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ezel Kozmetik.

13 Ağustos 2023 22:02

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Bee Beauty Yüz Temizleme Jeli Cildimde Sivilce Ve Leke Sorunları Yarattı

14 Haziran 21:04

31 Ekim 2023 23:34
Neutrogena Markalı Yüz Temizleme Jeli (Yüzümde Sivilceler Oluşturdu)

Dermokil Çay Ağacı Yağı Makyaj Temizleme Suyu!

08 Temmuz 2023 15:27
Dermokil Çay Ağacı Yağı Makyaj Temizleme Suyu!

Cilt Sorunlarına Yol Açan Yüz Temizleme Ürünleri

Gizem