Semih sonuçtan çok memnun

Www.dermoailem.com Kargo Süresi

12 Temmuz 2024 16:48

Doktorumun vermiş olduğu takviye ilaçları yakınımdaki eczanede bulamadığım için internetten almaya karar verdim. www.dermoailem.com sitesine girdiğimde saat 16.00'ya kadar verilen siparişlerin aynı gün kargoya verileceği taahhüt ediliyordu. Ben de bu taahhüde güvenerek siparişlerimi oluşturdum. Aradan 4 gün geçmiş ve benim ilaçlarım kargoya verilmemişti. Bunun üzerine www.dermoailem.com müşteri temsilcileri ile görüşme sağladım. Oradaki temsilciler bana kargonun çıkmadığını ama tam olarak ne olduğunu tarafınıza bildireceğiz dediler. Daha sonra bana kargonun ilgili kargo şirketine teslim edildiğine dair bir mesaj geldi. Bunun üzerine dermoailem müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Teslimat adresim iş yeri olduğu için araya cumartesi, pazar ve 15 Temmuz resmi tatili girdiği için bu kargonun ulaşamayacağı yönünde adresi değiştirmek istediğimi belirttim. Onlar bana Hepsijet firması ile görüşmem gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Hepsijet'i aradım. Hepsijet firması adres değişikliğinde de kargonun bir sonraki gün yola çıkacağını söyledi. Yani her durumda siparişimle teslim almam arasındaki süre 1 haftayı buluyordu. Daha sonra dermoailem müşteri temsilcileri ile tekrar iletişime geçtim. Onlar bana ya para iadesi yapalım ya da böyle kabul edin dediler. Sonuç olarak demek istediğim, bu firma söylediği gibi saat 16.00'ya kadar verilen siparişleri gün içinde kargolamıyor ve yaşanan problemlere çözüm üretmiyor. Benim aldığım ürünler doktorumun verdiği takviye ilaçlardı ve dermoailem sitesinin hatası yüzünden 1 haftayı aşacak bir süre kullanmamış olacağım. Lütfen yerine getiremeyeceğiniz taahhütleri sitenizde göstererek tüketicileri yanıltmayın.

12 Temmuz 2024 16:33

Doktorumun vermiş olduğu takviye ilaçları yakınımdaki eczane de bulamadığım için internetten almaya karar verdim www.dermoailem.com sitesine girdiğimde saat 16.00 kadar verilen siparişlerin aynı gün kargoya verileceği taahhüt ediliyordu bende bu taahhüt'e güvenerek siparişlerimi oluşturdum. Aradan 3 gün geçmiş ve benim ilaçlarım kargoya verilmemişti. Bunun üzerine www.dermoailem.com Müşteri temsilcileri ile görüşmeye sağladım. Oradaki temsilciler bana kargonun çıkmadığını ama tam olarak ne olduğunu tarafınıza bildireceğiz dediler. Daha sonra bana kargonun ilgili kargo şirketine teslim edildiğine dair bir mesaj geldi. Bunun üzerine dermoailem Müşteri hizmetlerini tekrar aradım teslimat adresim iş yeri olduğu için araya cumartesi pazar ve 15 temmuzda resmi tatil olduğu için bana bu kargonun ulaşamayacağı yönünde adresi değiştirmek istediğimi belirtim onlar bana Hepsijet firması ile görüşmem gerektiğini söylediler bunun üzerine Hepsijet'i aradım Hepsijet firması adres değişikliğinde de kargonun bir sonraki gün yola çıkacağını söyledi yani her durumda siparişimle teslim almam arasındaki süre 1 haftayı buluyordu. Daha sonra dermoailem Müşteri temsilcileri ile tekrar iletişime geçtim onlar bana ya para iadesi yapalım ya da böyle kabul edin dediler. Sonuç olarak demek istediğim bu firma söylediği gibi saat 16.00 a kadar verilen siparişleri gün içinde kargolamıyor yaşanan problemlere çözüm üretmiyor. Benim aldığım ürünler doktorumun verdiği takviye ilaçlardı ve dermoailem sitesinin hatası yüzünden 1 haftayı aşacak bir süre kullanmamış olacağım.

profile profile

İpek sonucu yetersiz buldu

03 Aralık 2024 11:39

21 Temmuz 2025 11:10

18 Haziran 2025 10:23
Siparişim Günlerdir Kargoya Verilmiyor Müşteri Olarak Oyalanıyorum
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
03 Ocak 2024 16:59
Dermoailem Ürünün Parasını Ödememe Rağmen Ürünümü Göndermedi.
Necmiye sonuçtan hiç memnun değil

Necmiye
30 Eylül 2024 15:50