Derimod'un Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İletişim Sorunları

Derimod'un Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İletişim Sorunları
Serdar
20 Ekim 2024 16:23

Satın aldığım üründe, alırken fark edemediğimiz bazı hatalar vardı. Kısa bir süre içinde fişi ile birlikte işlemi başlattım. Aradan geçen 2 haftalık sürede değişime onay verdiler. Tekrar mağazaya giderek ürünü aldım. Ancak gelen ürün eskisinden de beterdi. Teşhir ürünü satıyorlar ama satarken bu teşhir demiyorlar. Durum tekrar Derimod firmasının merkezine intikal etti. Kendi menfaatlerinde olmayan durumlarda 'bizim mağaza olarak yapacak bir şeyimiz yok, merkez karar veriyor' şeklinde bilgi verip her durumda merkeze bilgi gitme, gelme, merkezin karar vermesi, bildirim yapması, sonra bizim mağazaya gitmemiz. Mağdur da olsanız böyle süreçleri yaşamak zorundasınız. Derimod bunu size yaşatır.
Velhasıl 2. kez değişim için giden ürün için tadilatı tamamlanan ürününüzü alabilirsiniz şeklinde SMS geldi. Değişim bekliyorduk ama tadilat olmuş. Neyse dedim. Ürünü zaten kullanamadım. Tadilat da olsa gideyim alayım. Havalar soğuk. :) Mağazaya gittim, baktım ki aynı mont olduğu gibi hiçbir değişiklik yok. Mağaza görevlisine kızarak montu almadan çıktım mağazadan. Derimod firması ile iletişime geçtim. Hem de defalarca. Hem yazılı olarak hem de telefonla arayarak defalarca ama. Her aradığım boş, her yazdığım kifayetsiz kaldı.
Bu sebeple Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. 6 ay kadar bir zaman geçti. Lehimize karar verildi. Karar ile birlikte mağazaya gittik. Karar yazısını gösterdik. Kurtköy Viaport Derimod mağaza müdürü; aynı monttan artık yok, üretilmiyor. Başka bir ürün bakabilirsiniz dedi. Ben aynı montu istedim. Beğenerek almıştım. Ama kullanamamıştım. Diğer mağazalarınızdan bulun getirin dedim. Hepsi teşhir ürünü dedi. Peki dedim, zaten bana 2 defa teşhir ürünü verdiniz dedim. Teşhir istemem, başka ürün bakayım dedim. Zorunlu olarak mont yerine seçtiğim ürünün fiyat farkı olduğunu ve bu farkı ödemek zorunda olduğumu söylediler. Tabi buna itiraz ettim. Hiçbir şey almadan mağazadan çıktım.
Şimdi burada firmanın çok sıkıntılı bir müşteri yaklaşımı var. Hem mağduriyete sebep veriyor. Hem dava kararı olmasına rağmen işlemi gerçekleştirmiyor. 'İsterse icra yoluna gitsin' şeklinde bir davranış var. Peki madem böyle. Hadsize had bildirmek lazım. Birçok mağdur ettiği müşteriler var. Bu gibi firmaların ticari ruhsatları değerlendirilmeli. Ben birçok platformda bu firmanın bu davranışını anlatacağım. Konuyu avukata devredip Derimod'a icra davası açacağım. Bu şikayete gelişme olarak da süreçleri eklemek istiyorum. Okuduysanız da desteğinizi rica ediyorum.

derimodun-musteri-memnuniyetsizligi-ve-iletisim-sorunlari-2.pdf

Adnan
26 Ağustos 2023 19:53
Derimod Markasından Aldığım Deri Montta Yaşadığım Sorun

17 Temmuz 2024 14:55
Derimod Müşteri Memnuniyeti İçin Kesinlikle Çözüm Sunmuyor
Derimod Müşteri Memnuniyeti İçin Kesinlikle Çözüm Sunmuyor
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
21 Mart 2024 23:16