Duygu sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 15:01

Temmuz ayındaki görüşmemiz sonucunda Straumann marka implant kullanılmasına karar vererek tedaviye başladık. Cerrahi işlemi *** hoca ile gerçekleştirdik. İlk sorunu, implant yerleştirildikten hemen sonra yaşadık. İmplantın üzerine yerleştirilecek ara parçada bir sorun vardı ve implant bir türlü kapatılamıyordu.

Yaklaşık 30-40 dakika denendikten sonra implant bir şekilde kapatıldı. Aylık kontrollerime devam ettim ve sonrasında implantın ara parçasını (iyileşme başlığı) yerleştiremediler. İyileşme başlığının yerleştirilebilmesi için diş etimin açılması ve kemiğimin kısaltılması gerektiğini belirttiler. Sonuç olarak ikinci bir cerrahi işlem yapıldı. Uzun uğraşlar sonucunda implant kapatıldı. En son aşamaya geldiğimizde abütment takılacak ve kaplama yerleştirilecekti. Her şey yolunda giderken dışım yerleştirildi ve ikinci günün sonunda çenemde adeta süt dışı gibi sallanmaya başladı. Dış aynı merkezde söküldü ki bu da kolay bir işlem değildi. Sonrasında aynı dişi yeniden yapacaklarını ve işlemi tamamlayacaklarını söylediler. Ancak artık güvenim kalmadığı için farklı bir yerden randevu aldım ve implantımı orada gösterdim. Yeni hekimimden implant içine yerleştirilen abütmentin kesinlikle Straumann marka olmadığını, bu parçanın da Straumann olması gerektiğini öğrendim.

Bu durumu DentaCenter'a anlattığımda, kişiye özel tasarım yaptıklarını söylediler. Yani orijinalliği şüpheli ürün kullandıklarını dolaylı bir şekilde ifade etmiş oldular. Şu anda tedavime yeni hekimimle devam ediyorum. Defalarca kez bu kurumda mağdur edildim. Defalarca dudağımın kenarında yara ile buradan ayrıldım. Adeta implant tedavisini yeniden keşfetmeye başladık bu kurumda. Biliyorsunuz, implant ucuz bir şey değil. Ödediğim para yetmezmiş gibi dişime uygun abütment ve kaplama için yeniden 14 bin tl daha ödemem gerekiyor. Kurum yanlış ve uygun olmayan malzeme kullanarak beni mağdur etmiştir. Bu kurumun insan sağlığına ve yaptıkları ise saygısı yok.

profile profile
11 Ocak 2024 15:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Ocak 2024 17:37
DentaCenter Orijinalliği Şüpheli İmplant Parçası Kullanıp Beni Mağdur Ettiler

Yazmış olduğunuz açıklama kullandığınız abutmentin orijinal Straumann marka olduğunu açıklamıyor. Kullandığınız materyalin orijinalliğini gösterebilmeniz gerekir. Olması gereken parça ile sizin kullandığınız parça ile ciddi şekil ve ebat farkı bulunmakta. Kullanılan abütment ve olması gereken abütment görsellerde paylaşılmıştır. Bu ciddiyetsizlik ve saygısızlıktan sonra firmadan beklentim zararım olan 14bin TL'nin tarafıma ödenmesi. Hiçbir işlem için Dentacenterın hiçbir şubesine gitmeyi ve çevreme önermeyi düşünmüyorum.

13 Ocak 2024 17:44

İkinci konu da implantın üst yapısının geçici olarak yapıştırıldığını ve o yüzden sallandığını belirtmişsiniz. Dişin üst yapısı yerleştirildiğinde artık tüm işlemin bittiğini ve son haliyle benim bu dişi kullanabileceğimi söylediniz. Şu an ise geçici yapıştırma yapıldığını söylüyorsunuz. Kullandığınız abütment aşırı büyük, orijinal değil. Bu sebeple bağlantı yerinden sallanmaya başladı. İnsanları yanıltacak bilgiler vermeyin lütfen.

15 Ocak 2024 13:05

Zararım olan 14 bin tl Denta Center tarafından bana ödenmiştir.

18 Ocak 2024 10:13

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Viyana Klinik İmplant Tedavisinde Belge ve Garanti Eksikliği Mağduriyet Yaşattı

12 Eylül 2025 00:47
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

İletişim Eksikliği Ve Randevu Sorunlarıyla Dolu Bir Diş Tedavisi

05 Mart 2025 16:09
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Üsküplü Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İşletmenin Gerçek Yüzü

14 Şubat 2024 02:08
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bir Buçuk Ayda Ağrıyan Ve Sallanan İmplant Modeli

23 Ekim 2023 17:09