Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Arızalı Termosifonu Değişim Yapmamak İçin Bekletiyor!

29 Aralık 2023 15:47

26.11.2023 tarihinde Antalya Banio'dan almış olduğum DemirDöküm DT4 Titanium 80 litre termosifon ilk olarak bir hafta sonra ses yapmaya başladı. Yetkili servisi arayıp durumu gösterdiğimde, bunun için ya rezistans değişimi ya da komple cihaz değişimi olması gerektiğini söylediler. DemirDöküm Antalya Bölge Müdürlüğü garanti kapsamında rezistans değişimi yapılacağı kararını almış. 23.12.2023 tarihinde yetkili servis personeli gelip rezistansı değiştirdi. Ses sorunu kayboldu ancak bu sefer de termosifon suyu ısıtmıyor. Eco Moda ayarladığım halde 20 derecenin üstüne çıkamıyor. Daha 1 aylık olan bu cihazın sürekli arıza vermesi nedeniyle, DemirDöküm Müşteri İlişkileri'ni arayıp ayıplı mal nedeniyle cihaz iadesi veya cihaz değişimi talep ettim ancak ne arayan var ne de soran. Müşteri temsilcisini tekrar aradığımda, "bu işler öyle hızlı olmaz" gibi bir üslupla cevap aldım. Kaç gündür sıcak su sıkıntısı çekiyorum ve DemirDöküm bununla ilgili aksiyon almıyor. Artık cihaz değişimi değil direkt olarak cihaz iadesi istiyorum. İşimi hızlı şekilde çözemeyen, müşteriye yaklaşımı bu şekilde olan ve servis sıkıntısı yaşadığım DemirDöküm'den bir daha cihaz almak ve kullanmak istemiyorum.

29 Aralık 2023 16:39 (Şikayetten 51 dakika sonra)
30 Aralık 2023 20:13

Başvurumla ilgili iletişime geçeceğini yazıyorlar ancak ne arayan var ne de soran. Herkese aynı cevabı yazıp hiçbir aksiyon almıyorlar. DemirDöküm'ün müşteri memnuniyeti bu seviyede işte. Bu markadan cihaz alırken bir kez daha düşünmeniz iyi olur. Kış günü bizleri mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar.

02 Ocak 2024 09:50

DemirDöküm servisi ve müşteri hizmetleri hayatımda gördüğüm en kötü servis. Hiçbir çözüm sunmayan ve bilgisiz kişilerin çalıştığı bir firma. Bir daha bu firmadan hiçbir ürün almayacağım.

16 Ocak 2024 09:52

Cihazın rezistans değişimi yapıldıktan sonraki sesi bu şekilde devam ediyor. Çözüm talep ettiğimde DemirDöküm müşteri temsilcisi alay eder gibi bu konuda yapacağınız hiçbir şey yok diyor. Bundan sonra sizden ne cihaz alırım ne de aldırırım. Hayatımda müşteri iletişimi bu kadar kötü olan başka bir firma görmedim. Servis kayıtlarını bile göndermiyorlar.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 14:10

19 Aralık 2023 16:06

30 Ocak 2024 15:40
Saadeddin sonuçtan hiç memnun değil

Saadeddin
20 Ocak 2025 11:13
DemirDöküm Termosifon Arızası: 15 Gündür Sıcak Su Yok!
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Termosifon Arızası Garanti Dışı Bırakıldı Ve Yüksek Ücret Talep Edildi

17 Temmuz 2025 21:08