Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 22:00

09.12.2023 tarihinde Hepsiburada alışveriş platformu yasomi kullanıcı isimli İ** İletişim Sanayi Ticaret ve Ltd. Şti. Den satın aldığımız Xiaomi S10+ model ( detaylar fatura nüshasında mevcuttur ) robot süpürge nedenini anlamadığımız şekilde bozuldu ve 24.06.2024 tarihinde garanti kapsamında onarılması için satıcı tarafından yönlendirilen Delta Servis'e kargo ile gönderdik. Onarım sonrası 01.07.2024 tarihinde tekrar teslim aldık. Sorun şu ki cihazın bu sefer paspasların ıslanmadığını, kutudan çıkan orijinal su haznesinin değiştirilmiş ve hasarlı olduğunu fark ettik. Delta Servis'le iletişime geçip bir yanlışlık olabileceğini; Delta-E** Hanım'a servisin ürünü teslim aldığında çekilen fotoğraflar ile mevcut görselleri paylaşıp haznenin değiştirilmiş ve hasarlı olduğunu izah ettik. Orijinal hazne şeffaf içinde bulunan su fark ediliyordu; yerine gelen içi beyaza boyanmış gibi, içindeki su hiç azalmıyor ve kenarı çatlak vaziyette. İyi niyetimize rağmen olumlu bir dönüş alamadık. Kasten veya yanlışlıkla değiştirilip gönderilen hasarlı haznenin kendi gönderdiğimiz hazne ile değiştirilmesini talep ediyoruz. Görsellerde fark açıkça bellidir. İstenirse farklı açılardan görseller paylaşabiliriz.

Hayri

Robot süpürge garanti kapsamındaydı satıcı firma Delta Servis firmasına tamir için göndermemi istedi gönderdim çok değil sadece 1 sene önce 9000 TL'ye aldığım robot için içine su girmiş ana kart paslanmış diye yalan söyleyerek tam tamına 11.500 TL istediler yaptırmadım kargo ücretini de cebimden ödeyip geri istedim başka bir tamirci firmaya götürdüm bu sefer 5.250 TL motor ve pil değişecek dediler ana kart paslanma filan hiç bahsetmediler bile, sinirlendim aldım aleti eve geldim açtım içini kabloları filan söküp taktım 1 saat uğraştım ve simdi çalışıyor herhangi bir parça filan değiştirmedim. Paslanmış dedikleri aletin içi pası bırak pırıl pırıl toz dahi yo ana kart dahil her şey yepyeni. Yalan söylüyorlar.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 00:46
Deltaservis Yasomi Satıcı Şikayet
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 14:40
Delta Servis Beni Aramadan Xiaomi Essential 2in1 Robotu Geri Gönderdi