Gülser
23 Nisan 2024 11:59

Sayın DeFacto Yetkilileri,
Ben, S***** G****, 20.04.2024 tarihinde Kayseri Forum şubesinden satın aldığım eşofman ürünü ile ilgili bir şikayetim olduğunu bildirmek istiyorum. Yaşadığım olumsuz deneyimi aşağıda detaylandırıyorum:
Ürün Bilgisi:
Ürün Adı: görsele bakınız
Ürün Kodu: görsele bakınız
Beden: Large

Yaşadığım Sorun:
Ürünü satın aldığımda beden olarak doğru seçim yapmıştım. Ancak ürün dar kesim olduğu için giydiğimde rahat etmedim. Dar kesim olduğunu mağazada iken anlayamadık.
Ürünün etiketi üzerinde olmadığı için değişim yaparken sorun yaşadım. Etiketi yanımda getirdiğim halde çok nezaketsiz bir şekilde üst üste birkaç kez "etiketini neden söktünüz" diye sorular soruldu. Etiketin yurt dışına götürülmesi sırasında gümrükte vergi sıkıntısı yarattığı için çıkarılmıştı. Bu konuyu çalışanınıza anlatmaya çalıştığım halde tavırları devam etmişti.
Mağazada M**** B*** bey tarafından kaba bir şekilde karşılandım ve bu durum beni rahatsız etti. Yakınlarımın yanında mahcup oldum bir daha mağazalarınızdan alışveriş yapmayacağım.

İsteklerim:
Ürünün dar kesim olduğu bilgisi ürünün üzerinde açıkça belirtilmeli veya mutlaka mağaza çalışanları tarafından müşterilere aktarılmalıdır.
Etiketin ürünün üzerinde olmaması durumunda da değişim işleminin sorunsuz gerçekleşmesi için bir çözüm bulunmalıdır. Etiket ve faturası zaten yanımızdaydı.
Mağaza çalışanlarının müşterilere daha saygılı, güler yüzlü ve anlayışlı davranması gerekmektedir.
Bu konuda gereğini yapmanızı rica ederim. Müşteri memnuniyeti önemlidir ve bu tür deneyimleri paylaşmak, hizmetlerinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla, S***** G**** (Gurbetçi)

23 Nisan 2024 12:25 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Gülser G., 28555352 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

Nurcan sonuçtan çok memnun

Nurcan
03 Ekim 2023 11:03
"Nursel hanıma ilgilisi ve alakası için teşekkür ediyorum. Çözüm bulan tek kişiydi."

DeFacto Mağazasında Saygısız Ve Üslupsuz Hizmet Deneyimi

İbrahim
15 Ocak 2025 18:58
Nuray sonuçtan çok memnun

Nuray
03 Mayıs 2025 11:39
"DeFacto genel merkez h**** hanım ve diğer bana ulaşan arkadaşlar çok ilgilendiler çok teşekkür ederim müşterinize değer gösterdiğiniz için markayı kutluyorum.:)"
Yusuf sonuçtan memnun değil

Yusuf