Metin sonucu yetersiz buldu

Dedeman Hotels Dedeman Palandöken Otel

10 Şubat 2024 16:19

Dedeman Palandöken Otel'de 05.02.2024 ile 10.05.2024 tarihleri arasında ailecek kayak tatili için konakladık. Otel genel anlamda ihtiyacı karşılıyor; ancak çalışanlar arasında ciddi farklılıklar var. Hem çok iyi hem de çok kötü personel mevcut. Son gün uçağımız 18:30'da kalkacak ve biz 16:00'da servisi kullanacaktık. Bu nedenle restoranda çocuklara pizza ve patates siparişi verdik. Bir saat geçmesine rağmen sipariş gelmedi. Durumu sorduğumda ve ücret iadesi talep ettiğimde IBAN vermemi, ödemeyi bir hafta sonra yapacaklarını söylediler. Ben 'Bir saat oldu, yarım saat sonra servisim var.' dediğimde, orada bulunan ve ismini sonradan öğrendiğim E*** A**** isimli personel, sert bir şekilde 'Biz burada gerekirse bir buçuk saat siparişi bekletiriz.' dedi. Dakikalar sonra sipariş verilen pizzanın gelmesi üzerine, 'Bu ne, benden dakikalar önce verildi.' dedim. Personel, bağırarak ve şov yapar tarzda 'Bekleyin, olabilir.' dedi ve bu durum beni daha da gerdi. Sonradan öğrendim ki bizim sipariş unutulmuş ve hiç hazırlanmamış. Bu durumu normalmiş gibi savunan personelden şikayetçiyim. Oradaki diğer güzel personeller, sinirlendiğimi görünce beni sakinleştirmeye çalışırken, bu kişinin karşımda sırıtarak durması gerçekten otel ailesine hiç yakışmıyor.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 13:27
Celal sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:19
Sueno Hotels Hizmet Kalitesi
Sueno Hotels Hizmet Kalitesi

Dedeman Otel Paramızı İade Etmiyor

28 Haziran 2024 21:36
Dedeman Otel Paramızı İade Etmiyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Crystal Club World Of Colours

23 Haziran 2024 12:36