Dedeman Otel Paramızı İade Etmiyor

Dedeman Otel Paramızı İade Etmiyor
28 Haziran 2024 21:36

Dedeman markasına güvenip Tatilbudur.com üzerinden 401237492 rezervasyon numarasıyla 27-30 Haziran tarihleri arasında Dedeman Olimpos Otel'e tatil aldım fakat otele girişte sorun yaşadık. Saat 2'yi geçmesine rağmen odamız hazır değildi ve daha da beklememizi istediler. Ben de bu duruma itiraz ettim çünkü resepsiyondaki arkadaşın tavrı çok kötüydü, hiç ilgilenmedi ve sadece bekleyin tavrıyla karşımızdaydı. Bunun üzerine otel müdürüyle görüşmek istedim. T***** adında bir müdür geldi ve 'Arkada bu işi çözmeye uğraşıyoruz' dedi ve daha beni dinlemeden resepsiyondaki arkadaşa 'Tavrınız çok kötüydü' dedi. 'Ben ondan dinledim' dedi. Ben de 'Oteliniz bomboş, bir oda veremediniz' dedim. Bunun üzerine 'Daima resepsiyonist haklıdır' felsefesini benimsemiş müdür, bizi otele kabul edemeyeceğini ve iptal işlemi gerçekleştireceğini söyledi. Ben de tamam dedim, bunun için belge istedim fakat ısrarla vermedi. Yanında küçük çocuğum olduğu için çok üstelemedim çünkü tavırlarında beni darp edecek tavırları vardı. Bunun üzerine otelden ayrıldık. Hemen Tatilbudur'u arayıp durumu bildirdim fakat bugün tarafıma dönüş yapıp Dedeman Otel'in otelde kendi isteğimle kalmadığımı bildirip hiçbir şekilde iade işlemi gerçekleştiremeyeceklerini söylüyorlar. Yani adamlar hem bizi otele almadılar hem de paramızı iade etmediler. Bununla ilgili otele girdiğimizde imzaladığımız kağıdı ek yapıyorum, kendileri üstünü çizip iptalmiş gibi gösterdiler. Özür beklerken bir de paramızı iade etmediler. Ne yapabilirdim, zorla 'Hayır burada kalacağım, anahtarı verin' deseydim, adam 'Sizi otele almıyoruz, iptal işleminizi gerçekleştirdim, paranız yatacak' dedi. Tatilbudur.com müşterisine inanmayıp otele inanıyor. Tüm kamera kayıtları mevcuttur, açıp izlesinler.

30 Haziran 2024 01:16

Tatilbudur'un bana ilettiği otelin bana oda gösterdiği odayı beğenmemem nedeniyle kendi isteğimle ayrıldığım için para iadesinin yapılamayacağı. Tüm kamera görüntüleri ellerinde bir tane yok mu yöneticileri açıp izleyecek bana oda falan göstermediler iptal ediyoruz acenteyle görüştük ücret iadesi olacak dendi birtane yöneticisi yok mu bu firmanın ilgilenecek kimse ne dönüş yaptı ne bir şey.

01 Temmuz 2024 22:02

Gören duyanda dedeman oteli bir şey sanacak. Hiçbir gelişme yok

18 Ekim 2024 11:50
Dedeman Olimpos Otel'de Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunları

07 Ağustos 2023 17:28
Maya World Hotels Kötü Bir Otel Deneyimi

Dedeman Otel'de Eksik Hizmet Ve İade Sorunu

28 Nisan 2025 22:11

02 Eylül 2024 20:54
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:14