10 Eylül 2023 00:45

Güneşli mağazanızdan 699.90 TL'ye aldığım De Buyer çelik kızartma tavası bir yıkamada paslandı ve iade almadılar. Çok kalitesiz bir ürünü satmak metro satmak zorunda mısınız? Sizin gibi kolay para kazanamıyoruz. Sizi ve De Buyer markayı her yere yazdım.

13 Eylül 2023 00:58

Çelik tavanın hali

Yorumlar (10)

Alper
Alper

Hatalı kullanım... Fotoğrafta tavanın kısa süre içerisinde yıkanmadığı ve içerisine bardak gibi başka bir şeyin de bırakıldığı oksitlenme izlerinden anlaşılıyor.

Ömer
Ömer

Cemal bey selamlar. Ben o tavayı aldığınız fiyata sizden satın alayım. İlgilenirseniz beni arayın lütfen.

Chad
Chad

Bu tava paslanmaz çelik değildir. Malzemesi yüksek karbon dur. Dolayısı ile çok hızla paslanır. Seasoning denilen yağ ile yüksek ısıda sırlamanız gerekir. Makineye girmez. Kullanmayı öğrenirseniz 2000 yıl dayanır. Türkçe tabiri ile bu saç tavanın biraz daha lüks hali.

Kadir
Kadir

Bu çok kaliteli bir tava ama siz ilk karartma işlemini yapmamışsınız üzerindeki QR ı okuttuğunuzda Türkçe yapılacaklar kılavuzu ve videosunun linkine ulaşırdınız. Ve her kullanımda kurulayıp peçete ile yağ sürecektiniz. Bulaşık makinesine girmez deterjan ile yıkanmaz sadece sıcak su

Günseli
Günseli

Bende de bu markanın iki tavası var ve çok memnunum. Metro’dan aldım. Islak bırakırsanız, içinde yemek kalırsa paslanır tabii. Kaplamasız döküm tava gibi bakmanız lazım, ki bu da belirtiliyor zaten. Sırf bu tavalarda ve döküm tavalarımda kullandığım, deterjan değmemiş bir ovma teliyle tuz ve sıcak suyla temizleyip kuruluyorum, sonra da hafif yağ sürüp saklamak gerek. Demirde de karbon çelikte de pas olunca aynı şekilde temizleyince geçiyor zaten.

Nur

Evet paslanır paslanmaz demedim ki her seferinde bu işlemi yapacaksınız diğer tavalardan çok daha sağlıklı belli bir süre sonra yağ tabakalaşıp paslanma olmamaya başlıyor olduğundada dediğim işlemi uygularsanız bir şey olmuyor zor olmuyor alışıyorsunuz

Nur

Karbon çelik paslanır dünyanın en kaliteli ürünüdür de buyer dünya markasıdır. Elde yıkanır ve tava yüksek ısıda ısıtılarak yağlama işlemi yapılır peçeteyle arkalı önlü silinir videoları mevcuttur. Asla bulaşık makinesinde yıkanmaz ömür boyu kullanım garantisi vardır pasını sirke ve karbonatlı karışımla bekletp gerekirse süngerin sert tarafı ile pasını çıkarıp sıcak yağ uygulamasını yapmanız gerekir. Metro dünyanın en iyi marka karbon çeliğini satmaktadır türkiyrde kimse karbon çelik kullanımını bilmeden alıp sonrada pslandı diye yorum yapıyor oysaki her yerde kullanım videoları mevcuttur

Neslihan
Neslihan

Çok teşekkür ederim yorumunuz çok yardım etti. Sıcak yağlama işlemi nasıl yapılıyor peki?

Mert
Mert

Kullanmadan önce seasoning yaptınız mi

Yaptım tavanın 0/0 95 paslanan saçtan yapılmış

15 Ekim 2023 14:47
de Buyer Metro Gross İade Problemi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Pahalı Tava Paslanıyor Çözüm Bulamıyorum

Gökhan
06 Mayıs 2025 11:43
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kela Ürününün Arkasında Durmadı!

Tolga
22 Nisan 2024 11:28