Damla Su Damlasu Fethiye Güven Ticaret Bayisinin Kendi Fiyatlarını Belirlemesi.

Damla Su Damlasu Fethiye Güven Ticaret Bayisinin Kendi Fiyatlarını Belirlemesi.
İsmail
24 Haziran 2024 13:48

Fethiye Hisarönü şubesi olarak Güven Ticaret bayinize güvenerek damacana su hizmeti başlattık, yaklaşık 1.5 senedir problem yaşıyoruz. Kış boyunca belirli dönemler hariç hizmet sağlamalarına rağmen, yaz aylarında tatilciler gelince müşteri ve adres seçimine göre önce İngilizlere hizmet veriyorlar ve bunu açık şekilde dile getiriyorlar. Yaklaşık 2 aydır hizmet alamıyoruz. Bu sadece bizim başımıza gelmiyor, aynı durumu tüm site sakinlerine yaşatıyorlar. Hizmeti kesme şekilleri ise "Biz su getirdik, siz yoktunuz" ile başlıyor (tabii ki getirmiyorlar). Devamında da biraz üsteleyince "Oraya çıkarması zor, ben çıkaramayacağımı söyledim" oluyor ve farklı markalara yönlendiriliyoruz. Özellikle son görüşmede bayinizi tekrar aradığımız ve şikayetimizi ileteceğimizi belirttiğimiz için bayiden şahsi numaram geri aranarak uygunsuz imalarda bulunuldu ve belirlenen fiyata bizim siteye getirmeyeceklerini söyleyecek kadar cüretkarlar. Siteye tam 1.5 km olan mesafeye rağmen sizden bayilik alarak yazın kendi fiyatlarını belirleyebiliyorlar. "Beğenmiyorsan Hayat Su'ya git" diyorlar. Biz de öyle yapacağız ancak bu bayiyle ilgili gerekli aksiyonlar alınmazsa tarafınıza ilgili bayi özelinde hukuki süreç başlatmak durumunda kalacağız. Kimse şahsi numaramızla tarafımıza ulaşıp markanız üzerinden uygunsuz konuşmalarda bulunmamalı.

25 Haziran 2024 12:39 (Şikayetten 22 saat sonra)

Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 19:46
Hayat Su'da Teslim Edilmeyen Damacana Siparişi

08 Ocak 2025 15:18

31 Aralık 2024 12:46
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Su Depozito İadesi Sorunu Ve İlgisizlik

Tuğçe
05 Şubat 2025 13:40
Umit sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 20:26
Hayat Su Gelmeyen Su Siparişi