Salim sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2024 20:26
Salim'in Teşekkür Mesajı
“Çok uzun sürdü ama sonunda çözüldü. Markanın geç aksiyonu çocuğumun hastalığına sebep oldu. Teşekkürler...”

Daikin vz Premix 23kW model kombi kullanmaktayım. Kombi sürekli olarak ateşlemeyi kesiyor ve Err1164 hatası veriyor. Duştayken bir anda soğuk su akmaya başlıyor ve petek ısıtmayı kesiyor. Konuyla ilgili 3 kez çağrı merkezini aradım ve 3 kez yetkili servis yönlendirildi,
İlk servis yönlendirmesinde gaz ayarı bozulmuş dendi ve sadece ayar yapıldı,
Sorun çözülmediği için yapılan ikinci servis yönlendirmesinde cihazın gaz valfi değiştirildi,
Sorun tekrar çözülmediği için yapılan 3. Servis yönlendirmesinde kombiyi yetkili servise götürmeleri gerektiğini ve orada işlem yapılacağı söylendi. Cihazım 11.11.2024 - 16.11.2024 tarihleri arası yetkili servisteydi. Bugün cihazım geldi. Servis tekrar montajını yaptı ve gitti. Servis gittikten 30 dakika sonra tekrar 1164 hatası verdi. Bu hata kodu ekranda göründüğünde musluklardan sıcak su akmıyor ve petekler ısıtmıyor. 1 yaşında bebeğimiz var duştayken suyun soğuması ve peteklerin gece ısıtmaması sebebiyle hasta olmak üzere. Yeni alınmış bir cihazın çözümü olmayan bir arızası nasıl olabilir? Satılan bu mal ayıplı maldır. Defalarca denendi bu cihaz onarımla düzelmiyor. Kesinlikle değişim istiyorum. Cihazın garantisi 07.08.2029 tarihine kadar devam etmektedir.

18 Kasım 2024 08:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

22 Kasım 2024 19:30

Yaklaşık 1.5 aydır sorunumuz çözülmedi. Kış geldi kombi çalışmıyor evimiz buz gibi ve bebeğimiz hastalandı. 1 haftadır yetkili servisi bekliyoruz ne gelen var ne giden. Bu nasıl bir marka? Bebeğimiz hasta acil çözüm istiyorum!

13 Aralık 2024 17:06

Ulvi
Ulvi

İyi günler sorun ne çıktı acaba aynı sıkıntıdan bende muzdaribim. Gelen servise söyliyimde size yapılanı yapsınlar.

Salim

Merhaba gaz valfi ve ana kart değişince düzeldi.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
19 Ocak 2025 18:58
Daikin Kış Gününde Mağdur Eden Kombi Sorunu

Daikin Kombi Sürekli Arızalanıyor: Tatillerim Kabusa Dönüştü!

Sertac
05 Ekim 2024 17:05
Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

Bilgin
03 Aralık 2024 22:45