Daikin Sıfır Klimaya 2. El Muamele

29 Ekim 2023 16:28

Daikin kalitesine güvenerek onca daha uygun klima varken Daikin seçtim. Ağustos 15 gibi montaj yapıldı. Ekim ayında havalar Antalya'da soğuyunca çocuk için klimayı açmak istedim. Klima dış ünitesi traktör gibi çalıştığını fark ettim yetkili servisi aradım geldiler baktılar söktüler anlayamadılar tamir edemediler. İç ve dış üniteyi söküp götürdüler. Sıfır aldığım klimayı üzerinden çok geçmediği için doğal olarak tamirli istemediğimi ilettim. Tamirli alacak olsam 2. El klima tercih ederdim. Üzerinden zaman geçti müşteri hizmetleri aradım klima 4aylık dediler. Sıfır klimaya eski diyerek taktıkları tarihi bilmeden 1.5 aylık klimayı kendi klimalarını kötülemiş oldular. Kaldı ki hiç kullanmamış 5 ay sonrada kullanmış olabilirdim. Ben tutup da bozmadım. Servis bile yapamadı. Hatalı klima takılmış. Şimdi Sorunun çözülmesini çözülmezse yasal işlemleri yapacağımı ilettim. Haber bekliyorum en kısa sürede yasal haklarımızı kullanacağım.

30 Ekim 2023 08:41 (Şikayetten 16 saat sonra)

30 Ekim 2023 09:54

Aradınız sıfır klimaya tamir önerdiniz. Hatalı malı takıp tamir etmek istediniz. 2. El, hatalı bozuk ürünü tamir edip satmış oldunuz. Firmanız için gereken tüm adımları atacağımdan emin olabilirsiniz

21 Şubat 2024 09:44

Klima motoru değiştirildi. İlk başta yapılması gerekeni en sonda olsa da yapıldı belirtmek istedim

Gencay
24 Haziran 2024 22:33
Daikin Klima'nın Haziran'da Aldığımız Ürün İçin Montaja Gelmemesi

Adile
30 Ekim 2024 17:24
Daikin Servis Eksikliği Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Daikin Servis Eksikliği Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
16 Aralık 2023 12:09
Daikin Klima Çözülemeyen Sorun Ve Yasananlar
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 23:15
"Leyla hanim ve Ege bolge müdürlüğünün ilgisi ile sorunum hemen çözüldü"

Daikin Kategorileri