Daikin Servis Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Daikin Servis Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Doğukan
31 Ekim 2024 01:00

Daikin iklimlendirme, yaklaşık 21.07.2024 tarihinde resmi sitesinden Sensira 18000'lik klima satın aldım. Sonrasında bağlantı için telefon ile arayıp randevu aldım.
Daha sonra bağlantıyı yapacak servisten arkadaşlar geldiler, bağlantı için evin içerisine ek kablo kaynağı yaptılar ama klimayı bağlamadan gittiler (sitede oturuyorum, klima bağlanacak yer -3 kat otoparkında bulunduğu için girişi tespit edemediler).
Sonrasında tekrar randevu aldık. Geldiler ama tekrar bağlantıyı yapamadılar. Benden gaz parası alıp gittiler. Faturası mevcut.
Sonrasında başka bir yetkili servisten boru çıkışını bulması için yardım aldım, Daikin servisinin bulamadığı boru çıkışını anlar buldular.
Tekrar arayıp randevu aldım, başka bir servis yönlendirmesi yaptılar, başka arkadaşlar geldi. Bu sefer dediler ki 'Biz bağlayamayız, sizin cihazınız 18 binlik, buraya 24 binlik lazım' dediler ve ben de o zaman cihazı iade edelim dedim ve belgeyi imzaladım.
Sonrasında eski servisten arkadaşlar aradı, 'Abi siz çıkışı bulmuşsunuz, gelip bağlayalım' dediler. Ben de 'Olmuyormuş' dedim, bana 'Biz ekstra gaz basarak bağlarız' dediler (yetkili servis) ben de hayır dedim.

İkisi de Daikin yetkili servisti bu arada.

Şimdi olayın üzerinden zaman geçmesine rağmen iade süreci başlamadı, kimse aramadı konu ile alakalı. Ben aradım, şimdi de diyorlar ki 14 gün geçtiği için iade alamıyoruz.
Daikin pişmanlıktır.

31 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
05 Ağustos 2023 01:17
"Uzman ekip göndererek sorunsuz bir şekilde kurulumu yaptılar. Duvardaki delik için gelen ustanın masrafını karşıladılar. Ayrıca 1 yıl sonrası için bakım hediye ettiler. Teşekkür ederiz"

Kübra
20 Temmuz 2024 19:16
Daikin 5 Haftadır Montaj Yapmıyor
Evren sonuçtan çok memnun

Evren
25 Eylül 2024 20:28
"Şikayetim sonrası beni arayarak sorunun çözümünü hızlandıran Didem hanıma teşekkür ederim. 1 hafta içinde yeni klima takıldı."
Daikin Arızalı Olan Ürünün Yenisini Temin Tarihi Veremiyor. Para İade Etmiyor

12 Ağustos 2024 20:26