Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Kesik Kesik Üfleme Sorunu

23 Temmuz 2023 00:18

Daikin klima bayisinden 9000 lik klima satın aldım. Sıfır aldığım ürün çalışırken iç ünite havayı kesik kesik vermeye ve normal dışı ses yapmaya başladı. Servis geldi 2 ya da 3 defa.
Gaz bastılar normal dediler. Başka arkadaşlar geldi. Bunlar böyle dedi gitti
Evimde aynı klimanın 12000 lik olanı var hiçbir sıkıntısı yok.
Servis ile çözümü bulamıyoruz.
Şikayetvar üzerine buna benzer bir çok şikayet olduğunu gördüm. Sorunumun düzelmesini acil bir şekilde istiyorum.

24 Temmuz 2023 08:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Temmuz 2023 01:27

Firmadan ertesi gün benimle iletişime geçerek servisin geleceğini söylediler servis geldi henüz çözümlenmedi sorunum olduğu gibi devam ediyor Böylesi global en büyük klima kombi üreticisinin bir tek klimaya dahi çözüm bulamaması enteresan hakkımı sonuna kadar arayacağım

31 Temmuz 2023 15:29

Israrla sorunum çözümlenmiyor defalarca anlatmama rağmen muhatap bulamıyorum cihazımda A6 hatası vardır. Hakkımı mahkemede arayacağım.

Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Kâbusu: Ses Sorunu Ve Bitmeyen Değişimler

28 Haziran 2024 21:36

Daikin Klima Dış Motor Sesli Çalışma Sorunu

Fatih
24 Eylül 2024 22:13

Yeni Alınan Daikin Klima Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülmüyor ve Mağduriyet Yaşıyorum

Burhan
11 Ağustos 2025 18:32
yeni-alinan-daikin-klima-surekli-arizali-sorunlar-cozulmuyor-ve-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Daikin Kategorileri