Okan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Klima Ve Daikin Servis Problemi

24 Haziran 2024 20:41

Airfel'den online olarak aldığım klimamın kurulumu için 1 aydır servisi ortalama 10 kez aramama rağmen servis gelmemektedir. İlk servis talebimden sonra 3 gün içerisinde aksiyon alınmış ve 2 servis elemanı gelmiştir. Sakarya Serdivan bölgesine bakan Daikin servisi, markanın kalitesine yakışmayan ve işinin ciddiyetinde olmayan servis elemanları yollamıştır. Servis elemanları, iş sağlığı güvenliğini benim sağlamam gerektiğini beyan etmişlerdir. Satış sürecinde hiçbir yerde kurulum şartları belirtilmemesine rağmen, 'Buraya ben takmam, 2 basamaktan yukarı çıkmam, bana yasak, cumhurbaşkanı olsa takmam, benim arkadaşım öldü' gibi bahanelerle işi yapmamışlardır. Kendilerine tekrar tekrar sormama rağmen, 'Kanunen 2 basamak üzerinde olan hiçbir yere takmama hakkımız var, vinç getirin, takalım yoksa bu eve klima takmayız' diyerek gitmişlerdir. Araştırmalarıma göre hukuken böyle bir talepte bulunamazlar ve takmak zorundalar çünkü: 1) Satış sürecinde bilgilendirme verilmemiştir. 2) Satış sürecinde kurulum firmaya aittir denmektedir. 3) Kurulum için iş sağlığı güvenliği müşterinin sorumluluğunda değil, işverenin sorumluluğundadır. Peki bu şikayetlerim ile ilgili Daikin bir aksiyon aldı mı? Tabii ki hayır. Ben taktırmak için ısrarla onlarca kez aradım mı? Evet. Takmayacaksanız bilgi verin, iade edeceğim dememe rağmen 'edebilirsiniz' diye müşteri hizmetleri de serviste çözüm yerine müşteriye zıtlaşmayı tercih etti. Şimdi çözüm ne? Ses kayıtlarım mevcut, dava sürecimiz vatana ve millete hayırlı olsun. Her şartta, her koşulda davamı açıp arkasını getirmek için her şeyi yapacağım. Sorunlara 1 aydır çözüm bulmayan müşteri hizmetleri ve servis ile ilgili tüm hukuki yaptırımları yapacağım.

26 Haziran 2024 14:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Okan
Okan
03 Temmuz 2024 23:17

Bir çalışanınız geçen hafta beni aradı ve ivedilikle çözüleceğini söyledi. Ben de bir umut beklemeye devam ettim daha sonra baktım ki salak yerine koyuldu mu daha iyi anladım. Daha sonra da bir çok kez şikayet kaydı açmaya devam ettim, servis talep ettim ve gördüm ki hala salak yerine koyuluyorum. Daha sonra ulaştığım bir müşteri hizmetleri temsilciniz acınacak halde olduğumu anladığı için bana servisin numarasını verdi. Servisin adı ada teknik Sakarya iletişim numarası ise 02642770507 en az bir haftadır her gün on kez aradım ama kimseye ulaşamadım telefonlarım açılmadı. Anladım ki serviste beni salak yerine koymaya kararlı. Kıssadan hisse Airfel ve Daikin markasından uzak durma kararı aldım. Ben ürünün iadesini oluşturdum. İvedilikle Üretici firma tedarikçi firma ve servis departmanına dava süreçlerini başlatmasını avukatıma bildireceğim. 1.5 ay önce aldığım klima bana önemli bir hayat dersi verdi ben sayenizde bundan sonra dersime iyi çalışacağım teşekkürler.

Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 23:15
"Leyla hanim ve Ege bolge müdürlüğünün ilgisi ile sorunum hemen çözüldü"
Harun sonuçtan çok memnun

Harun
03 Temmuz 2024 22:21
"Buraya şikayetimi bildirdikten sonra daha 24 saat geçmeden ürünleri montaja geldiler, emeği geçenlere teşekkür ederim."
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Servis Ücreti Bilgilendirme Eksikliği

Selen