Dagi Ve Kalitesi Söyleyeceğim Pek Bir Şey Yok!

3 Destek
Erman
20 Şubat 2024 17:45

Herhangi bir beklentim yok, ne özür ne de telafi çünkü bana 100 km gidip mağazaya götürmem gerektiğini söyleyen bir firmadan herhangi bir talebim ya da bir daha alışverişim olamaz. Sadece insanlar alışveriş yapmadan önce tekrar düşünsünler diye paylaşıyorum.

21 Şubat 2024 08:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Başvurunuz işleme alınmış olup en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sağlıklı günler dileriz

Erman
26 Şubat 2024 11:27

Kargo seçeneğimiz yoktur, maalesef kargoyla işlem yapamıyoruz bildiriminde bulunan Dagi bu paylaşımdan sonra kargo seçeneğini de sundu. Hayır efendim değişim ya da yeni ürün istemiyorum ve bu video da burada kalsın ve bilinsin marka kaliteniz.

26 Şubat 2024 12:07

Sayın Müşterimiz, Tarafınız ile yapılan görüşmeler neticesinde gerekli bilgiler aktarılmıştır. Dagi ailesi olarak mutlu günler dileriz.

Korse Bel Kıvrılıyor Ve Değişim Reddedildi

"Sorun ile hemen ilgilendiler. Şehir dışına çıktığım için gidememiştim, bugün gittim ve mağduriyetimi giderdiler. Markanın ürününün arkasında olduğunu bilmek güven verici. İlgilenen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Korse Bel Kıvrılıyor Ve Değişim Reddedildi

Yanlış Boyutlu Çarşaf Ve Değişim Talebi

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi’indeki BİM şubesinden yaklaşık bir buçuk ay önce Dagi markalı 160X200 ölçüsünde lastikli ...

Kampanya Şeffaf Değil, Personel Tutumu Umursamaz

23 Haziran 2026 tarihinde saat 14.30 civarında Ankara Gordion AVM’deki Dagi mağazasına gittim. Mağazada “iç giyim ve pij...

Dagi Bikini İlk Yıkamada Rengi Attı

Dagi Bikini İlkYıkamada Rengi Attı

Aslı
Dagi Açılmış Kutusu Yırtık Açılan İç Çamaşırları!

Dagi AçılmışKutusu Yırtık Açılan İç Çamaşırları!

Nedime
Dagi Ürününün Arkasında Durmadı!

Dagi ÜrünününArkasında Durmadı!

Naz