Humeyra sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Yeter Usandım Su Alıyor

12 Nisan 2023 19:14

2017 model sıfır aldığım Sandero Stepway aracım sağ arka taraftan su alıyor du arka bagajdan aldığını kendim buldum. Çünkü sanayide kimse bulamadı. Kapı fitilleri, sağ ön ve sağ arka kapı çıtaları değişti. Döşemesi yıkandı ancak hala su alıyor bu seferde şoför koltuğu altında çıktı ve çözüm bulunamıyor. Bu konu ile ilgili çözümü olan biri var mı acaba?

13 Nisan 2023 08:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

13 Nisan 2023 09:54

Herkese aynı şeyi yazıp bırakmışsınız geri dönüşünüz olmamış bunu kabul etmiyorum yalandan kim ölmüş. Çok fazla şikayet almışsınız Belli ki kronik sorununuz buna çare bulamıyorsanız bir daha tercih etmeyiz hazır Türkiye'nin arabası yollara çıkmışken.

Recep

Aynı model aracımın şoför tarafında su vardı tesadüfen klima tahliye hortumunun üzerinde olmadığını fark ettim klimayı açınca su geliyordu, servis kabul etmedi bende çıkmasını alıp taktım.

Humeyra

Yorum için teşekkür ederim aynı problem var bende mutlaka deneyeceğim. Sözde Dacia ilgileniyor ama aradılar bana bir yer önerdiler ama sadece tespit için 1000 TL istediler masraf daha da çok çıkabilir dediler hiç memnun değilim bu durumdan. Çok teşekkür ederim

Nermin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Aracın Kaputunda Boya Atması Ve Çözüm Bekleyen Mağduriyet

Nermin