Mehmet sonuçtan çok memnun

Dacia Sandero Stepway Bijon Anahtarı Hayal Kırıklığı

22 Aralık 2024 22:43
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim için çok kısa bir süre içerisinde müşteri temsilcisi arayarak problem hakkında bilgi aldı ve deforme olmuş bijon anahtarının yenisi ile değiştirileceğini söyledi. 35 yıllık Renault grubu araç kullanıcısı olarak ne kadar isabetli karar verdiğimi kanıtladığı için çok teşekkür ederim.”

Dacia Sandero Stepway aracımın tekerleği patladığı için ilk kez kriko ve bijon anahtarını kullandım. Bijon
anahtarı 3 tanesini söktü son bijon sökme esnasında bijon anahtarının içi deforme oldu. Son bijon sökülmedi. Yol yardım çağırmak zorunda kaldım. 35 senelik Renault grubu araç kullanıcısı olarak bir bijon anahtarının 4 bijon sökemeden deforme olması beni çok şaşırttı.

23 Aralık 2024 08:48 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

25 Aralık 2024 11:57

Şikayetim için çok kısa bir süre içinde firma yetkilisi arkadaş arayıp sorunun ne olduğunu öğrenmek istediğini ürünün yenisi ile değiştirileceğini haber verdi. 35 senelik Renault gurubu araç kullanan birisi olarak ne kadar isabetli karar verdiğimi bana gösterdiği için çok teşekkür ederim.

25 Aralık 2024 12:03

Fatih sonuçtan memnun

Fatih
06 Ağustos 2023 19:18
"Merhaba, Ürün tedariğinde gecikme olsa da sıkıntı giderildi ve tarafıma bilgi akışı sağlandı. Destekleriniz için teşekkür ederim. :)"
Dacia Sandero Stepway Bijon Anahtarı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Bijon Anahtarı ve Kriko İlk Kullanımda Yamuldu

Ahmet