Beyda sonuçtan çok memnun

Dacia Sandero Stepway Akü Şarj Uyarısı Ve Güvenlik Endişesi

25 Kasım 2024 09:46
Beyda'nın Teşekkür Mesajı
“Yasin bey çok güzel bir şekilde durumun açıklamasını yaptı kafamdaki tüm sorular cevaplandı buradan da tekrar teşekkür etmek istiyorum 🙏🏻”

Merhabalar 2022 Dacia Sandero Stepway 1.0 aracım akü şarj uyarısı veriyor sürekli. Tedirgin bir şekilde her gün aracımı bırakıyorum ertesi gün çalışmayacak korkusuyla. İki küçük bebeğim var ve araç acil ihtiyacım. Bu konuda yetkililerden yardım rica ediyorum 🙏🏻

25 Kasım 2024 11:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

25 Kasım 2024 11:58

Emrah sonuçtan çok memnun

Dacia Stepway Sandero'nun Akü Sorunu Ve Çalıştırma Korkusu

Emrah
21 Kasım 2024 18:43
"Şikayet ile ilgili genel merkezden arayan çalışan arkadaşımız inanılmaz kibar bir şekilde konuşup sorun hakkında gayet açıklayıcı bilgilendirme yaptı geri dönüş için ve ilgilenen arkadaşın vermiş olduğu bilgiler için çok teşekkür ederim"
Dacia Stepway Sandero'nun Akü Sorunu Ve Çalıştırma Korkusu
Kenan sonuçtan çok memnun

Dacia Stepway Akü Şarj Oluyor Uyarısı

Kenan
02 Şubat 2024 20:04
"Marka benimle iletişime geçerek servise davet etti. Servis gerekli incelemeyi yaparak sorunu çözdü. Teşekkür ederim."
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Akü Şarj Bitme Sorunu

Cemal
28 Nisan 2024 15:39
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
09 Kasım 2024 12:26
"İlginiz için teşekkür ederim."
Yeni Araçta Akü Sorunu