Kenan sonuçtan çok memnun

Dacia Stepway Akü Şarj Oluyor Uyarısı

02 Şubat 2024 20:04
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“Marka benimle iletişime geçerek servise davet etti. Servis gerekli incelemeyi yaparak sorunu çözdü. Teşekkür ederim.”

2022 model Dacia Sandero Stepway 1.0 tce aracım 3 saattir akü şarj oluyor uyarısı veriyor. 3 saat yol yaptığım halde uyarı devam ediyor. Aracı durdurunca akü şarjı zayıf motoru çalıştırın uyarısı çıkıyor.

Daha iki yaşına girmemiş aracın böyle bir uyarı vermesi beni çok huzursuz etti. Akşam aracı park edince sabah çalıştırabilecek miyim endişesi taşıyorum şu anda. Dacia yetkililerinden acil çözüm bekliyorum.

05 Şubat 2024 12:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

17 Şubat 2024 13:29

Ali

Kenan bey aynı sorun benim aracımda da oldu sorunun nedeninin ne olduğunu öğrenmem mümkün mü

Kenan

Ben aracı servise götürdüğümde aracın akü değerlerinin normal olduğu, bu uyarı ile ilgili araca herhangi bir işlem yapmadıklarını ve yeni araçlarda aküyü koruma altına almak adına böyle bir uyarı aldığımı söylediler. Bu uyarıyı geçen sene iki gün boyunca ara ara aldım ancak servisten çıktıktan sonra neredeyse 1 yıl oldu tekrar uyarı almadım.

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Akü Şarj Bitme Sorunu

Cemal
28 Nisan 2024 15:39
Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
08 Kasım 2024 17:34
"Sorunu bildirmemin akabinde hemen tarafıma ulaşıldı ve görevli arkadaş tarafından her şey güzel ve açık bir şekilde anlatıldı. Desteğiniz için markanıza ve temsilci arkadaşa çok teşekkür ederim."
Arda sonuçtan çok memnun

Arda
29 Kasım 2024 18:21
"Sorunumla alakalı yasin bey çok detaylı bilgiler vererek fevkalade şekilde kafamızdaki soru işaretlerini yok etti. Açık konuşmak gerekirse bizim teşekkür etmemiz değil Dacia firmasının yasin bey'e teşekkür etmesi gerekiyor sizin gibi yetkin ve düzgün bir çalışanı olduğu için."