Olcay sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 00:34

2016 model Dacia Sandero kullanıcısıyım. İlk kullanıcısı da benim. Fakat 3 yıldan bu yana sürekli aynı arızayı veriyor. Sayısız kez yolda kaldım. Servise götürüyorum, hiçbir sorun yok diyorlar ve tekrar aracı bana geri veriyorlar. Görsele eklediğim start-stop ışığı yanıyor. Trafikte ilerlerken bu ışık yanıyor ve ben gaza bassam da araç ilerlemiyor veya çok yavaş ilerliyor. Artık gerçekten bıktım ve yoruldum. Bunun çözümü nedir? Bu nasıl çözülecek? Bir bayan olarak trafikte özellikle dur-kalk yaparken İstanbul trafiğinde bu sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum. Araca binmekten ve trafikte yolda kalmaktan korkuyorum. Bir de benim anlamadığım şu: Servise götürüyorum, arıza ışığının yandığı yeri gösteriyorum, cihaza bağlıyorlar ve bir problem yok diyorlar. Farklı bir şeyler çıkarıyorlar ama bir türlü bu araç tamir edilemiyor. O kadar nefret ettim ki bir daha Renault'un hiçbir ürününü almayacağım. Şu sorunumuzu artık çözün, rica ediyorum. Benim çocuklarım var ve bu araç benim için elzem bir ihtiyaç. Sorunumu lütfen çözün.

31 Temmuz 2024 18:20

1,5 aydan beri tamir olmayı bekleyen bir aracım var. Yetkili teknik servis uzman otomotive aracımı götürdüm tamir ettik dediler aracı elime verdiler 4 gün sonra aynı arıza ile aracı tekrar almaları için onlara telefon açtım. Yetkili kişinin hasta olduğunu başka kimsenin ilgilenemeyeceğini söylediler telefon numaramı aldılar size dönüş yapacağız pazartesi günü dediler ama beni hiçbir şekilde aramadılar arayıp hatırlatmama rağmen ilgili kişi hakan bey bana dönüş yapmadı en sonunda tekrar Ben kendisini aradım fakat Bu kez de beni bir başkasına yönlendirdi ve benim sorunum teknik servis tarafından çözülmedi bunun üzerine Renault'nun müşteri hizmetlerini arayarak oraya gerekli bilgileri verdim Sorunum ile ilgili bir dosya oluşturuldu ve sorumlu olan Ayşen hanım beni bir haftadan fazladır oyalıyor. Benim aracım Benim elim ayağım her şeyim iki tane çocuğumla araç benim için elzem bir ihtiyaç. Gideceğim iş yerine aracım dışında gidebileceğim bir ulaşım aracım yok mecburen arabamla ya da taksiyle gitmek zorundayım durumun ehemmiyetini anlatmama rağmen benimle dalga geçer gibi "sizi anlıyoruz" diyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar. Bana hiçbir şekilde bir buçuk iki haftadır bir çözüm üretemiyorlar. Araba henüz 60 bin kilometrede 2016 model ilk kullanıcısıyım okuldan eve evden okula kullanıyorum. Arabamı tamir edemeyen yetkili bir servis ve gayet lakayıt bir şekilde sizinle empati yapmayan sizin mağduriyetinizi anlamayan bir takım insanlarla aylardır konuşmak zorunda kalıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum ben. Mağduriyetim arttıkça çıldırma noktasına geldim. Bu Arabayı tamir edin ya da benden alın bir an önce kurtulayım bir daha Renault Dacia markasını asla ve asla almak dahi geç kapısının önünden geçmek istemiyorum beni markanızdan nefret ettirdiniz. Benim sorunuma bir çare bulun anlatamıyorum ben gerçekten çok mağdur durumdayım. Kaç aydır araba kapımın önünde ve ben aracımı kullanamıyorum. Hiçbir teknik servis benim aracımın sorununa çare bulamıyor. Benim aracımı alın tamir edin bana yaşattığınız bu psikolojik şiddeti gerçekten artık durdurun bana yedek araç verin ve mağduriyetimi giderin yeter artık yaaaaaa daha önceki şikayet kaydımda burda kimse dönüş dahi yapmıyor. İlgisiz alakasız lakayıt sizin sorununuz kimin umurunda ki

22 Temmuz 2024 18:52

Merhaba,

Ek
18 Temmuz 2024 12:01

Merhaba,

Ek
12 Haziran 2024 15:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

09 Temmuz 2024 16:27

Aracım tamir oldu henüz aracı teslim almadım ama bana yaklaşımları ve tavırları çok çok iyi idi. Umarım bir daha aynı arızayı almam ve yine aracımı keyifle kullanmaya devam ederim. Sunduğunuz çözüm ayrıca beni çok mutlu etti çok teşekkür ediyorum.

18 Temmuz 2024 11:56
Dacia Sandero Start Stop Arızası!

Merhaba, Servisten aracımı aldım. Sanırım 1 hafta oldu ve ben dün yine trafikte kaldım. Öncelikle markaya teşekkür ederim ama ben sorunu anlattım neden çözüm bulunamıyor ya da bu arabalarda bu sorun aslında olağan bir durum mu? Yani araba 5 yaşını doldurunca normal mi bu yaşanılan lütfen biri bana bilgi verebilir mi? Sorunum şu : araç seyir halinde iken aniden hızı kesiliyor ve bir bakıyorum ki el freninin altında ki ışık yanıyor. Bu ışık yanınca gaza bassan da araba asla ilerlemiyor. Düğmeye basıp kapatıyorum. Aracı kapatıyor 15,20 dakika bekliyorum sonra çalıştırınca 5 dakika bile ilerlemeden yine aynı ışık yanıyor ve yine araba gitmiyor. Lütfen rica ediyorum ben öğretmenim okul açılana kadar şuna bir care bulun.

Egemen
Egemen

Merhaba bahsettiğiniz konu çözüldü mü benim aracım da da yanıyor sürekli ama stop etme vs gibi bir durum oluşmuyor sürekli ışık yanıyor ve start stop devreye girmiyor

Olcay

Egemen bey, Yaklaşık 3 aylık bir zaman diliminden sonra sorun nihayet çözüldü. Ama hala tedirgin ve sanki yine aynı şey olacakmış gibi korkarak arabayı kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yine ışık yandı ama hemen söndü. Dilerseniz tamir yapılan teknik servis bilgilerini verebilirim. Işık yanında araç ilerlemiyor ve zamanla daha da sık oluyor yani trafikte ilerleyemez duruma geliyorsunuz. Dilerseniz gösterin aracı

Dacia 2021 Duster Aracımın Arıza Işığı Aldığımdan Beri Yanıyor.

Umut
12 Ekim 2023 09:34

2016 Dacia Sandero Stepway Kısa Far Kolu Çalışmıyor

17 Haziran 2024 10:06
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
17 Ekim 2024 01:33