Dacia Duster'da Stepne Ve Kriko Problemi

24 Nisan 2023 01:22

Otomobilin stepne ve krikosu bijon anahtarı yok verilmedi. Dacia firması Duster modeline koymamış. Ben mağdurum telafi edilmesini istiyorum. Zararımın karşılanmasını telafi edilmesini talep ediyorum. En kısa zamanda ilgili Renault firmasına bildirilmesi...

27 Mayıs 2023 09:57

Dacia arabaya kriko ve stepne koymadığı gibi beni iki ay gibi bir süre de oyaladılar. Iğdır Yıldızlar Renault bayisinden aldım aracı. Dacia genel merkezinden de iki ay bekletip sonra bu hatalarını bir trafik seti hediye ederek kapatmaya çalışıyorlar. Dava açacağım çünkü mağdur ettiniz.

24 Nisan 2023 08:40 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2023 09:48

Maalesef yardımcı olmadınız. Bu eksiğinizi bir trafik seti hediye ederek mi kapatmayı düşünüyorsunuz. Bir aydır geri dönüş sağlayacağız diyorsunuz. Sizi dava edeceğim. Aracınıza bir güvenim kalmadı. Ayrıca detaylı bir ekspertizden geçireceğim güven vermiyorsunuz.

Vites Topuzu Gecikmesi Muayene Tarihini Kaçırma Riski Oluşturuyor

Süleyman
01 Nisan 10:54

Dacia Duster Şanzıman Lakırtısı İçin Yetkili Servis Yönlendirmesi Talebi

Serdar
19 Mart 19:42
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2015 Modelinde Hava Yastığı Açılmadı, Hayati Tehlike Oluştu

Muhammet
25 Şubat 18:00
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

İlk Bakım Kayıt Olmadığı İçin Garanti Reddedildi Ve 150 Bin TL Masraf Bekleniyor

Muammer
19 Şubat 13:33