Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2023 Modelde Baskı Balatası Sorunu Ve Garanti Krizi

31 Aralık 2024 00:26

Aracım Dacia Duster 1.0 2023 Eylül ayında aldım. 12 bin kilometrede.
Bugün trafiğin ortasında durakladım, hareket etmek için birinci vitese alıp devam etmek istediğimde aracım gaz yemedi. Vitese geçmedi. Yolun ortasında kaldım. İterek yolun kenarına çekip, servisi aradım. Bir buçuk saat sonra servis geldi. Bir şey yapamadı ve çekici çağırdı. Bir saat da çekici bekledim. İşime geç kaldım. Servise çekici ile gittik. İşe gittikten sonra aradılar 12 bin kilometredeki aracın baskı balatasının arızalı olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Tamir için 55 bin tl istediler. Kabul etmedim. Aracı serviste tamir ettirmeyeceğimi söyledim. Bu seferde çekicinin parasını istediler. Gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim. Haklı olduğumu ispatlarsam mahkemeye de başvuracağım.

31 Aralık 2024 08:36 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 16:26

Aracın kusurlu olduğunu kabul etmeyip, kullanıcı hatası olarak değerlendirip tamirat ücreti talep ediliyor. Dört ay önce on bin bakımını yaptırdım. Sonrasında uzun yol yaptım. 12700 km de baskı balata yemesi çok ilginç. Demek ki 10 bin bakımında herhangi bir kontrol yapılmıyor.

10 Ocak 15:35

Servis ücreti olarak 55 bin tl istendi. Garanti kapsamında yapılacak dediler. Dışarıda 27 bin TL'ye yaptırdım.

Yusuf

Aynı sorun bende de bar acaba sadece baskı balatamı değişti yoksa volan tamı dışarıda baskı balata 12 bin volan 26 bin dediler acaba volanta gerek olur mu değişimine yoksa baskı balata cozermi sizin nasıl oldu acaba onarım

Dacia Duster 1.0 Eco G Turbo Arızası

Melih
17 Eylül 2024 12:59
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Vites Ve Su Girişi Sorunları

Süleyman