Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Vites Ve Su Girişi Sorunları

Süleyman
23 Ağustos 2024 16:14

Dacia pişmanlıktır! Aracım 2022 model, 23 trafiğe çıkışlı Dacia Duster 1.3 tce Journey paket otomatik vites. Aracım vites geçişlerinde ses yapıyor ve durduğum zaman titreme meydana geliyor. Bunun üzerine ilk bakımını Antalya Dakik'te yaptırdım ve bu sorunu söylememe rağmen 'kroniktir' deyip geçiştirdiler. İkinci bakımına Antalya Zamanlar bayine götürdüğümde, aracımda su girişi olduğunu ve yaklaşık 210 bin tl masraf olduğunu beyan ettiler. Aracım henüz yeni ve garantisi var. Aracımı hiçbir şekilde suya veya sele sokmama rağmen, o kadar titizlikle kullandığım aracı 'suya girmişsin' falan deyip geçiştirdiler. Antalya Dakik servisine aracımın böyle bir sorunu olduğunu söylememe rağmen ilgilenip bakmadılar bile. Şimdi de böyle diyorlar. O da Zamanlar'a ait bir firmadır. Aracım hala Antalya Zamanlar bayinde duruyor. Dacia şikayet hattını aradığımda 'süreci takip ediyoruz' diyorlar. 20 gündür neyin süreci bu? Aracımın garantisi varken ve suya sokmama rağmen, gözüm gibi baktığım aracımı garanti kapsamına almıyorlar. Ne servisi ne de Dacia yetkilileri araçlarına ve markalarına sahip çıkmıyorlar. Böyle ilgisiz bir marka görmedim. Dacia'nın en yetkililerini işlerine sahip çıkmaya davet ediyorum.

profile profile
23 Ağustos 2024 16:56 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2023 Modelde Baskı Balatası Sorunu Ve Garanti Krizi

Erkan
31 Aralık 2024 00:26

Dacia Duster 1.0 Eco G Turbo Arızası

Melih
17 Eylül 2024 12:59
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2024 Modelde Enjeksiyon Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Alev