Dacia Antifriz Devirdaim Dengesizliği

23 Kasım 2023 17:50

Dacia Lodgy marka aracımda son zamanlarda antifriz problemi yaşanmaktadır. Genişletme kabında antifriz kalmıyor. Kapağı açtığımda ise tekrar normal seviyesine geliyor. Antifriz eksiltme problemi yok, ancak kaloriferin çalışmasında da bir dengesizlik söz konusu. Termostat, devirdaim, radyatörler, genişletme kabı ve kapağı değiştirildi fakat sorun hala çözülemedi. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Bulgaristan'dan yazıyorum ve birkaç usta ile yetkili servise danıştım.

24 Kasım 2023 09:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Emir

Bende bugün bıraktım aracımı ustaya, AdBlue olanlarda bu sıkıntısı olanlar conta yakmış olabiliyor dedi. Bugün bakacak önce tesisatına gösterge ekranında sarı renkte motor ikazı da yanıyor. Ücret olarak ne tuttu bu sıkıntıyı gidermek aşağı yukarı bir rakam verebilir misiniz

Halim

Merhaba arkadaşım fiyat olarak bir bilgi veremem ben yurt dışındayım orada yaptırdım arabayı fakat sorunu bulmak biraz zaman aldı her gittiğim usta bir şeyler değiştirdi conta yanma sebebi fanların üzerindeki müşürün yanmış olmasıydı yoksa zamanında tespit edilseydi o arıza conta yakmazdı araba ısı göstermediği için takibi biraz zor oluyor bizim araçların inşallah benim yaptığım hataları yapmazsın ustalara kalırsa onlar bütün parçaları değiştiriyor en son conta yapıyor direk olarak conta yaparsan çok fazla değil maliyeti olmasın zannedersem ama yine de %100 conta diyemem belki başka bir arızası vardır arabanızın

Emir

Merhaba, ilgili sorunu çözebildiniz mi? Çözüm aşamalarını paylaşabilir misiniz?

Evet conta motor Contası çıktı

Dacia Su Eksiltme Sorunu