Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
18 Mart 2024 18:34

23.2.2024 tarihinde W126009428 numaralı sipariş numarası ile Dolu Oyuncak 5159 4 Katlı Otopark siparişi verdim. Ürün, 27.2.2024 tarihinde öğle saatlerinde evime teslim edildi. Akşam ürünü açtığımda, ürünün üretim hatalı olduğunu ve eksik hatta kırık parçalarla teslim edildiğini fark ettim. Ertesi gün müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu anlattım ve iade kodu aldım. Ürünün iadesini beklerken, 13 Mart 2024 tarihinde içinde Dolu Oyuncak ana tedarikçi iletişim bilgisi ile geri tarafıma geldi ve Dolu Oyuncak firması ile görüşmemi istediler. Tedarikçi Dolu Oyuncak'tan İ*** Hanım'la görüştüğümde ise 'Bizim değişim veya iademiz olmuyor. D&R deposuna konu hakkında mail atıyorum, siz D&R ile iletişime geçebilirsiniz' dediler. Tekrar D&R ile defalarca iletişime geçmeme rağmen ne olumlu ne de olumsuz bir çözüm üretemediler. Birçok kez aramama rağmen sadece kayıt oluşturup, 'ürün 190892305215 numaralı takip numarası ile tarafınıza gönderilmiştir' diye bilgilendirme maili gönderdiler. İlk defa yaptığım bu alışverişten çok pişman oldum ve bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Bu hafta sonuçlanmaması halinde ise Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

18 Mart 2024 18:41 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Mart 2024 17:20

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

İlim sonuçtan memnun değil

İlim
07 Ocak 2025 14:02
D&R İade Sürecinde Yaşanan Uzun Süreli Mağduriyet
D&R İade Sürecinde Yaşanan Uzun Süreli Mağduriyet
Maria sonuçtan hiç memnun değil

Maria
09 Ekim 2025 14:34

Nejan
03 Ocak 2025 12:01
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
27 Aralık 2024 13:17
Kırık Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Utku
21 Ağustos 2024 00:33