Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
14 Eylül 2024 13:46

Cvmaker.com.tr sitesinden tek defaya mahsus üyelik oluşturarak bir CV oluşturdum işlem ücreti olarak 10 TL tahsil ettiler. Daha sonrasında aldığım mailde abonelik oluşturduğum ve abonelik ücretimi ödemem gerektiğine dair bir bilgilendirme vardı. Ama ben herhangi bir abonelik oluşturmadım. Almadığım hizmete para ödememi istiyorlar. Üstüne üstlük ücret tahsil ettiğim karttan para çekmeye çalışmışlar ama bakiye yetersiz kalmış. Üyeliğimi iptal etmek ve iletişime geçmek istedim ve mağduriyetimi bildirdim. Ama hâlâ ödeme yapmamı istiyorlar ve üyelik iptalimi e-posta doğru olduğu halde yanlış e-posta diyerek iptal etmiyorlar. Burada bu konudan mağdur bir sürü şikayet okudum. Üyeliğimin ve kart bilgilerimin iptalini talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Süleyman

Aynı sorun bende yaşadım. Sadece bir CV oluşturmak için 10 TL ödedim CV oluşturdum ve gönderdim. Aradan 4 gün geçti kredi kartı bilgilerimi kopyalamışlar 50 TL ve 250 TL çekim yapmışlar. Bildirisi gelince hemen bankayı aradım işlemlerin bilgim dahili dışında olduğunu söyleyip kartımı iptal ettirdim. Ardından bunlar başladılar mail atmaya. Arkadaşlar hep birlikte bunlardan şikayetçi olursak sonuç alabiliriz

Buket

Her şeyi geçtim de simdi bana mail yoluyla ulaşıyorlar sürekli engellememe rağmen sürekli mesaj atıyorlar para çekemedikleri için bu sefer mailden ulaşıyorlar abonelik midir nedir çıkabilsem yapacağım yapamıyorum nasıl bir yol izleyeyim CİMER'e yazmayı düşünüyorum başıma bela alır miyim sizce

Elifnur

Sonuç ne oldu

Buket

Kartımı iptal ettirdim ama mesaj atıyorlar sürekli mail üzerinden bundan kurtulamadım

Elifnur

Sonuç ne oldu peki bende aynı durumdayım

Azize

Merhaba kartınızı iptal ettirin yurt dışı olarak gözüküyorlar ulaşmak mümkün değil. Maili kabul etmiyorlar. Herkese aynı şekilde işlem yapıyorlar. Kartınızı iptal ettirin biz bankamızı aradık işlem iptali başvurusu yaptık. Ve kartımızı iptal ettirdik. Digital kart kulanın ve limitlerinizi işlem yapacağınız zaman belirleyin ve sonra sıfırlayın

Buket

Merhaba bende kartımı iptal ettirdim para çekemiyorlar ama simdi mail yoluyla sürekli rahatsız ediyorlar sizce bundan bir şey çıkar mi haciz icra vs gibi benim tek merakım bu engellememe rağmen her ay mesaj gönderiyorlar bunu engelleyemiyorum CİMER'e yazmayı düşünüyorum ama firma yurt dışına ait bir şey çıkacağını da sanmıyorum

New

Aynısı benim gibi sizin gibi çok var. Ödemedim ve ödemeyeceğim dememe rağmen halen ısrar ediyorlar haksızlar ondan kartımı iptal ettim. Çekemiyorlar daha iyi öyle yapın

Gamze

Aynı durumdan ben de mağdurum, siz bu firmaya ulaşabildiniz mi?

Berfin

Hayır ulaşamadım birçok kişi gibi. Fakat dilerseniz üyeliği kullandığınız kartınızdan iptal edip e-mail üzerinden de abonelikten manuel olarak kendiniz çıkabilirsiniz. Ben bu şekilde halletmeye çalıştım. Kredi kartından üyeliğimi iptal edip g-mailden de sağ üst köşede bulunan abonelikten çık kısmından iptal ettim

Yanlış Abonelik Ve İptal Sorunlarıyla Mağduriyet

08 Aralık 2024 15:45