CV Maker Üyelik İptali Ve İade Sorunu

CV Maker Üyelik İptali Ve İade Sorunu
14 Ekim 2024 14:38

06.09.2024 tarihinde CV Maker CV Hazırlama sitesine 9 TL karşılığında CV doldurdum. 10 gün sonra kullandığım bankadan CV Maker için 220 TL gibi bir ücret ödendiğine dair mesaj geldi. İptal ettim. 14.10.2024 tarihinde yine kesinti yapıldı. Tekrar giriş yaptım, iptal talebinde bulundum, hala iptal edildiğine dair tarafıma dönülmedi. Mail ile dönüş yaptığımda, 'Paramı iade edin, geçen ay üyeliğimi iptal ettirmiştim.' diye yazdığımda ise 'Şartlar ve koşullar nedeniyle iade edilmiyor.' şeklinde alaycı bir mail ile dönüş yapıldı. Üyeliğim şu an iptal edildi mi diye mesaj attım, hala dönüş yapılmadı. Devlet yetkililerine görevlerini düzgün yapmadıklarına dair geçen ay da üyelik iptali için mail yoluyla yazıştığım halde beni düzgün yönlendirmedikleri için ve üyeliğimin isteğim dışında devam ettiği için suç duyurusunda bulunuyorum. Teşekkürler.

Esra

Siz şikayet için kaymakamlığa mı başvurdunuz ve bir olumlu gelişme oldu mu

Aynur

Mail adresinize girin CV Maker üstüne gel üsteki üç noktayı tıkla aboneliğimi iptal etmek istiyorumu tıkla kartını iptal ettir kurtul

Aynur

Hayır buradan yetkililerede sesleniyorum gerekirse oraya da şikayet edeceğim tabii ki

14 Ekim 2024 18:36
CV Maker Üyelik Ve Ücret Kesintisi Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 14:30
Cvmaker.com.tr Üyelik İptali Ve Para İadesi Sorunu